Valokuvat 13×18

Jäävätkö valokuvasi kehystämättä? Yhdistä kehys ja kuva helposti ja edullisesti ifolorin nettisivuilla. Anna valmis, tyylikäs kuvalahja! Valokuvat, kuva akryylilasissa ja paljon muuta.

Exclusive Line Super Musta – 200 kuvalle koossa 13×18 cm.

Pentik helmi valokuvakehys 10×15 cm

Valokuvat 13x18

Taskullinen valokuva -albumi on erittäin helppo täyttää. Teetä heti kuvia nopeasti ja edullisesti aitoja kestäviä valokuvia. Lisäkopiot samasta kuvasta – 50 %. Puinen kehys maalattua mäntyä ja takaosa MDF:ää, aito lasilevy. Tyylikäs, hopeanväriseksi pinnoitettu valokuvakehys, jossa on valkoinen emalointi.

Kehyksen kulmissa on pyöristys ja mukana tulee.

13 x 18 cm – valokuvapaperit – tulostus – tarvike ja toimisto

Valokuvat 13x18

Tämä laadukkaiden, jopa metrin pituisten valokuvien tulostamiseen. Ikimuistoiset hetket ja rakkaimpien valokuvat on mukava nostaa esille. Valokuvakehykset ja albumit ovat kaunis lahja. Valkoinen puinen valokuvakehys, jonka saa seinälle tai jalan avulla esimerkiksi pöytatasolle.

Kehykseen mahtuu 13x18cm kokoinen valokuva. Musta puinen valokuvakehys, jossa upea hopeanvärinen harjattu sisäreuna. Leikatun filmina lisämaksu (yksittäinen ruutu), 3,40. Merkittävien hetkien kannattaa antaa muistuttaa elämän ihanuudesta päivittäin, kehystettyinä. Helmi-valokuvakehys on valkoiseksi maalattua puuta. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut valokuvakehykset. Tähän ryhmään olemme koonneet kaikki 13×18 cm:n kokoiset julisteemme. Julisteiden käyttäminen sisustuksessa on nyt suuri trendi ja helppo tapa.

Tilatessa valitaan kuvan lyhyemmän sivun mitta esimerkiksi. HP Premium Plus on kiiltävä valokuvapaperi joka sopii kaikkiin mustesuihkutulostimiin.

Deco valokuvakehys 13×18 cm

Valokuvat 13x18

Paperin suunnittelun lähtökohtana on ollut HP:n tulostustekniikka joten. Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa, myymälähinta voi poiketa tässä näkyvästä. Ernemann Spiegel-Reflex -kameraa valmistettiin 9×12 cm:n ja 13×18 cmn koon levyille. Classic Silver saranakehys, 13×18 cm. Kaunis valokuvakehys kahdelle valokuvalle. Leveys (16 mm) hopeoitu reuna. Kehys on hopeoitu ja suojalakattu tummentumien. Huoneiden lukumäärästä riippuen.

Tutustu kattavaan Kehykset -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Alv 24%, oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki kuvakoot mahdollisia, kysy erikseen (esim. 15×15, 10×15, 13×18, 18×24 ja 20×30)!

Kirjasidottu valokuva -albumi, jossa taskut 200 kuvalle 13×18 kokoon asti sekä negatiivi- ja CD -tasku.