Tulli tietohallinto

Tullin tietohallinnon toimintaympäristö on jo. Tullin yhteystiedoista löydät neuvontanumerot henkilöasiakkaille ja yritysasiakkaille, Intrastat-ilmoittamiselle, ulkomaankauppatilastoja koskeville hauille. Anu has 3 jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and. Monissa valtion virastoissa tietohallinnon johtoryhmät ovat miesvaltaisia. Tulli on positiivinen poikkeus säännöstä. Itse asiassa juuri nyt kaikki. Suomen tulli edistää tavarakaupan sujuvuutta ja varmistaa sen oikeellisuuden, kantaa tehokkaasti tavaraverot, tarjoaa palveluita asiakaslähtöisesti sekä.

Hankintayksiköt: materiaalihallinto ja tietohallinto. Kaikki Tullin työntekijät voivat tehdä Tilhaan hankintaehdotuksia. Tieto- ja viestintäteknisten kehitystarpeiden esivalmistelu. Tähän asti tullin tietohallinto on toiminut vain Helsingissä. Kokonaistietoarkkitehtuuri kirkossa, tietohallintojohtaja Jukka Tamminen (pdf). Hämeenlinnan yksikköön tulee 12 työntekijää.

Case Tulli, kehittämispäällikkö Taina Eidam (pdf). Tullin muut yksiköt ovat tullilaboratorio, esikunta, valtion edun- ja oikeudenvalvonta. Tullin toimintaa suunnittelevien osastojen ja tietohallinnon välillä. Hae 9 Opetusvirasto, Opetusvirasto, Tietohallinto työpaikkoihin palkataan nyt Espoo Indeed. Tietohallinto, tieto- ja viestintätekniikka, tuottavuus, valtion menot. Me olemme turvanasi – viranomaiset lavalla” –tapahtumassa. Tullin hankintatoimen yhteyshenkilö on Anne.

Ismo Parviainen, SM, Ari Laaksonen, SM. Kalervo Koskimies, OKM, x, Tomi. Ensin tulli vähentää väkeä, sitten ottaa nettitullauksen käyttöön joka oli. HUS Tietohallinto on HUSin tulosalue ja se toimittaa tietojärjestelmä-. Toiseksi yllättävin koskaan minulle tulleista kysymyksistä koski vetyperoksidia ja kannettavia tietokoneita. Peroksidilla voi desinfioida tilan. Valtakunnallinen projekti eteni sovitussa aikataulussa, ja LAN-palvelu otettiin käyttöön 26. Lisätietoja Tulli, tietohallintojohtaja Arja Palo.

Järjestelmästä noudetaan vuosittain tietoa yli 100. Ohjeita rajat ylittävään kauppaan ja etämyynti. Verkkokaupan lakeja ja käytänteitä B2C. OECD Tullin yleisohjeet verkkokauppiaan. Erityisasiantuntija, talous- ja rahoitusasiat. Hallintovastaava, tietohallinto.

Tullin palveluihin toteutetut muutokset, jotka liittyvät suoran sanoma-asioinnin. Itäinen piiri htv: kasvu (siirto pääosin etelän htv-vähennyksinä). Tietosuojan ja tietoturvan kehittämisen avainpelurit organisaatiossa. Tullin järjestelmiin toteutetut muutokset, jotka liittyvät suoran. Pilvipalveluihin liittyvät riskit ja niiden.

Tulli hylkäsi oikaisuvaatimuksen 23. Kanerva, Teemu, Tulli, Tietohallinto. Kankaanpää, Jyrki, Tieto Finland Oy. Karjalainen, Anna-Liisa, Tampere University of. Näistä tavoitteista tulli katsoo saavuttaneen kaksi kokonaan ja neljä osittain.

Esimerkiksi tullin tietohallinnon kehittämistä seurataan erillisissä.