Sivustavedettävä talonpoikaissänky

Vaalea sivusta vedettävä vanha puusohva. Wanha sivusta vedettävä puusohva nro 1. Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Sänky on puuosiltaan kunnossa ja siihen on teetetty patjaki mukaan ja hinta 325 e. Talonpoikaissänky, sivustavedettävä pituus 174cm, korkeus 110 cm. Punaruskeaksi maalattu talonpoikaistyylinen ns. Sivustavedettävä sänky alkaen 1 €. Lisätiedot Hyväkuntoinen sivusta vedettävä talonpoikaissänky. Mitat:pituus 160cmleveys pienimmillään 59cmleveys suurimmillaan 103cmkorkeus 105cmNouto. Korjattavaa kolme jalkaa muutaman sentin lahonneita, pieni entisöinti. Tämä sivustavedettävä saa uuden pinnan ja puuosakorjaukset.

Maalipinta on aika huonossa kunnossa, jätän vanhat värikerrokset. Avainsanoja: entisöinti, sohva, puusohva, sivustavedettävä. Erikoisen hyvässä kunnossa ja tyylin mukaiset vaaka rihlaukset. Myydään sivusta vedettävä talonpoikaissänky, hintaan 50€. Ollut kyllä jo hetken aikaa, mutta nyt vasta kuvia sain otetuksi. Kyseinen päästävedettävä on jälleen talon vanhaa kalustoa. This Pin was discovered by Nana.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Verona- sänky, 80×200 patjalle. Siellä oli sivusta vedettävä talonpoikaissänky, jossa taistelin koiran kanssa tilasta. Danny ei narauttanut minua kertaakaan, kun myöhemmin. Vanha sivustavedettävä sänky – old side pull-out bed. Kun astuu sisälle aittaan, osuu silmiin ensimmäisenä tämä sivusta vedettävä talonpoikaissänky.

Kyllä, on nähnyt elämää ja maalipintakin on jo. Meillä on myös yksi Suomen laajimmista entisöititarvike. Huushollin Aarteiden verkkokauppa löytyy osoitteesta (webshop):. Vintage French Rise and Fall Light -Got one of these on the loft. Kuvaus: Kunnostettu ja maalattu sivustavedettävä. Kuvassa on vanha sivustavedettävä talonpoikaissänky, matolaatikoksikin kutsuttu. Ikää en tiedä, mutta siitä näkee, että se on maalattu. SALIN SIVUSTAVEDETTÄVÄ talonpoikaissänky oli maalattu siniseksi.

Jari teki siihen tyynyn itämaisesta matosta. Etelä-Pohjalaisen sivustavedettävän sängyn puukaiverrus. Kävin viikonloppuisin ystäväni kanssa huutokaupoissa ja tuo sivustavedettävä sänky, joka on takkahuoneessa taisi maksaa 150 markkaa. Ja heidän sivustavedettävä sänkynsä oli myös sijoitettu kammarissa. Jos sänky sijaitsee vinon katon alla tai jos sängyn yläpuolella on.

Patjalla kunnes ihanin sänky löytyy. Tervaleppäinen sivustavedettävä puusohva. Odottaa kunnostusta, myyntiin tulossa komea talonpoikais puusohva sivustavedettävä. Siilinjärvellä Kuuslahden Työväentalolla!

Galleriaan on kerätty kuvia näytteeksi siitä millaisia tyylisuuntauksia ja aikakausia huonekalumme edustavat. Laadukkaita, kestäviä ja kauniita huonekaluja.