Runo 60 vuotiaalle

Runoja 60 -vuotisonnitteluun ja 70-vuotisonnitteluun. Värssyjä 60 – vuotiaalle, värssyjä. Löytyisikö täältä sopiva onnitteluruno 60 – vuotiaalle ja 70-vuotiaalle syntymäpäivälahjan korttiin tai muuhun syntymäpäiväonnitteluun. Löydä mieleisesi onnitteluruno koosteesta!

Syntymäpäiväruno 60 – vuotiaalle.

Runo 60 vuotiaalle työkaverille

Täällä ehkä on 60 -vuotisjuhlansa viettäneitä. Minusta tuo on toooosi upee runo, liikutuin jo sitä luettaessa ja monta kertaa sen jälkeen. Onko 60 – vuotias sankari näkyvästi ryppyinen? Taas syntymäpäivää vietetään, kahvit vaikkapa keitetään. Iloa sulle toivoen, kannan syliisi. Taas vuosi vierähti ja mittari eteenpäin kierähti.

Liian runolliseksi en rupea, kerron vain että olet upea.

Onnittele syntymäpäiväsankaria runolla – löydä sopiva värssy niin 5

Pitäis löytää runo äitin 60v korttiin 8. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Notkea vartalo, nuorekas mieli, ei vanhenemisesta mitään kieli. Onnea nuorekkaalle 60 -kymppiselle! On jännittävää olla 61- vuotias. Näen ihmiset uudesta näkökulmasta. Ihmiset ottavat minut vakavammin. Miehet antavat kulkea rauhassa tai en huomaa heitä itse. Nyt ois vähän hoppu, pitäis keksiä jostain runo äidin 60 v. Itse en osaa kirjoitella, joten auttakaa!

Eri-ikäisille ja kaikenikäisille. Lisäilen tänne vähitellen omaksi ilokseni ja ehkä jonkun muunkin iloksi runoja, onnitteluja ja mietteitä eri elämäntilanteisiin. VAROITUS Kun tulen vanhaksi minä pukeudun violettiin ja punaiseen. Vierailija: "Olisiko jollain lähettyvillä kiva ja kaunis runo? Sinun syntymäpäivillä on hauskempaa kuin missään.

Täällä ei tarvitse olla hetkeäkään ikävissään.

Vesa isohanni: 70 vuotiaalle runo

Juhlimaan emme tulleet suotta, täytäthän kuusikymmentä vuoa. Juhlapäiväsi olkoon riemuinen, suuri elon merkkihetki. Onnellisiin muistoihin jää sitä. Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Tällainen kortti lähti maatalon emännälle jolla on ollut lehmiä ja tykkää.

Tämä traktori kortti meni naiselle. Pienennä valikko täytetyt patongit kana Allergiasiivoustyövoimatoimistosta ei soitettu Autoiluosakkeen käyvän arvon. Ihmisellä pitää olla tavoitteita: 3- vuotiaana, ettei tulisi housuun. Onnitteluviestit, hauskat viestit, runot. I had the motivation to start writing a personal blog. Eino Leino Kajaanin Rantapuistossa lausuu runojaan Helkavirsien toisesta osasta. Runovartti Leinon patsaalla Kajaanin Runoviikolla. Erittäin suositut runokortit upeilla kuvilla Hyvän Tuulen Puodista.

Kuninkaat, kunigattaret, ritarit ja lainsuojattomat taistelevat valtaistuimesta uudessa sarjassa Game of Thrones.