Rasvanpoistaja

CRC Multi Clean tehokas rasvanpoistaja: CRC Multi Clean on tehokas rasvanpoistaja ja puhdistaja autoon, veneeseen, kotiin ja moniin muihin kohteisiin. Poistaa rasvan, öljyn, jarrunesteen, voiteluaineet, tervan, liimat yms. Haihtuu nopeasti, eikä jätä jäämiä puhdistettavalle pinnalle. Erittäin tehokas rasvan- ja lian poistaja.

RASVANPOISTAJA 10L Z A-COLLECTION.

Osta würth rasvanpoistaja (0893117927) online shopista

Rasvanpoistaja

Tehokas rasvan ja lian poistaja. Täysin haihtuva aine, joka puhdistaa tehokkaasti jarru- ja kytkin. Ei vahingoita kumi- ja muoviosia. Ei sisällä FCKW – eikä CKW -yhdisteitä, lyijyä, kadmiumia, asetonia, myrkyllisiä. Irrottaa öljyn, rasvan ja lian.

Vahakerrosten, silikonijäämien ja muottivahan poistoon.

Hempel degreaser rasvanpoistaja 0

Aito Bräkleen liuotinpuhdistaja. Poistaa keittiöstä rasvakalvot ja rasvakerrostumat. Jopa itsepintaisetkin kerrostumat irtoavat. Voimakkaasti emäksinen puhdistusaine maansiirto- ja kuljetuskaluston sekä teollisuuden käyttöön. Se on erittäin tehokas rasvan ja lian poistaja. Tunnuskoodi: Käyttöturvallisuustiedote.

MCD on raskaan käytön yleisrasvanpoistaja koville pinnoille vaikeimman lian kuten öljyn. PRF -degreaser rasvanpoistaja on tehokas, nopeasti haihtuva puhdistusaine, joka jättää rasvattoman, puhtaan ja kuivan pinnan. CRC Brakleen Pro rasvanpoistaja Bräkleen. Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteiden hinnat. Poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, rasvat, öljyt, vahat, muottivahat ja silikonit. Käytetään ennen maalaamista tai lakkausta.

Voiteluspray, joka tarttuu erinomaisesti metallipintoihin. Muodostaa kestävän voitelukalvon.

Cillit bang 750 ml rasvanpoistaja

Rasvanpoistaja

Voitelee, vähentää kitkaa ja kulumista. Emäksinen tiivistemäinen pesuaine rasvanpoistoon. CarPro Eraser on tehokas puhdistaja, joka poistaa niin öljyn, silikonin, vahat, kuin myös kiillotusaineiden jäämät, kaikista maalipinnoista, jotta suoja. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut. Ketjuille, kaseteille, vaihteille, akseleille jne. Rasvanpoistaja – Jarrukliineri 500 ml. Pesee pois liuotetut hapettumat, rasvan ja lian (Kontakt 60 -käsittelyn jälkeen). HD Tehopuhdistus, rasvanpoistaja.

Uusi erittäin tehokas ja nopea, liuotinpohjainen ja jäänteetön rasvan ja lian poistaja. Poistaa rasvakalvot sekä -kerrostumat ja tekee keittiöstä hygieenisen puhtaan. Valitse määrä -, 1 kpl, 2 kpl, 3 kpl, 4 kpl, 5 kpl. Osta Muc-Off rasvanpoistaja polkupyöräliikkeestä Velobia Bike Co. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä, Suomessa. WD-40 Degreaser, rasvanpoistaja.

Reduline 36 on nepea, tehokas ja 100 % luonnollinen. Pesusienen tavoin se imee itseensä.