Pulpettikattoinen puuliiteri

Puuliiteri parruhirrestä 3×4 m modernilla pulpettikatolla. Suomessa valmistettu tukevarakenteinen, aikaa ja käyttöä kestävä 20 m³ liiteri. Tukeva elementtirakenteinen puuliiteri. Savotta- puuvaja on elementtirakenteinen pulpettikattoinen puuvaja.

Pienin mallimme, vinoseinäinen puuliiteri on pihan kuin pihan koristus!

Raahe rakennushistoriallinen selvitys

Pulpettikattoinen puuliiteri

Mara varasto- puuliiteri 5,8 m2. Pulpettikattoinen pihavarasto 5,8 m2. Harjakatto, pulpettikatto tai murrettuharjainen katto. Nouda kuvat kopioliikkeestä ja toimita ne rakennusvalvontaan. Liiteri toimitetaan hirsiosatoimituksena. Liitereitä toimitetaan myös asiakkaan.

Moderni puuliiteri 20 m³ pulpettikatolla.

Putikon asemakaavan päivitys kulttuuriympäristöselvitys

Pulpettikattoinen puuliiteri

Tukevarakenteinen, aikaa ja käyttöä kestävä. Annamme neuvoja ja ohjeita piharakennusten rakentamiseen leikkimökeistä kasvihuoneisiin ja pyörävajoihin aina autotalleihin asti. Nimensä mukaisesti varastomallissa on moderni pulpettikatto, joka kallistaa vedet. Kompakti sauna pukuhuoneella ja terassilla. Ruska varasto Puucee pulpettikatto 8m² kotimainen. Malli Puuvaja pulpettikatolla – 25,60 M 2. Pilke-liiterin pulpettikatto lepää massiivisen liimapuupalkin päällä.

AIMA- liiteri ja voittajaksi valittu Jaakko. Tyylikäs ja vahva, elementtirakenteinen pihavarasto. Vahvat rakennusmateriaalit ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat kestävät vuodesta toiseen. Hyvä puuvaja pitää puut kuivina. Woodia City-malliston pulpettikattoinen pihavarasto on tilava säilytystila. Vuokra oli tuolloin markan vuodessa. Pitkärannan Ojalan 15 metrinen torppa siirrettiin tontille.

Terassilattialauta Hinta: 780 e. X 3m PUULIITERIN VALMISPAKETTI PELTIKATOLLA Näytä suurempana.

Laadukkaat piharakennukset edullisesti netistä

Pulpettikattoinen puuliiteri

Pihasaunat Pihasauna Piha-Tuuri 15. Aitta Lillevilla 358 pulpettikatto. Autokatos Lillevilla 373, Citynurkka 66. Varmista katteen sopivuus valmistajan ohjeista. Seuraavaksi ryhdymmekin jo hieman haastavampaan projektiin. Kahteen osaan jaettu tyylikäs pulpettikattoinen varasto. Soitin heti aamusta Prismaan ja tiedustelin mahdollisuutta varata liiteri. Kivijärven Rakennuspalvelu Oy valmistaa puuliiterit ja puuvajat.

Ei kuulemma onnistunut, vaan pitäisi tulla paikan päälle. Siinä oli pesutupa, jossa olivat tulisija ja puuliiteri. Tontin itäsivulla oli hiljakkoin rakennettu. Rakennus on rapattu ja pulpettikattoinen. Lisäksi tontin länsirajalla on vielä toinen puuliiteri, joka oli myös kiinni.

Seuraavana oli vuorossa puuliiterin katon tekeminen ja sitten ison riihen katto. Sen takaseinälle on rakennettu matala pulpettikattoinen autokatos. Saunan vieressä on lautaseinäinen harjakattoinen puuliiteri, jonka ovi on. Kuuslahden pulpettikattoinen kyläkauppa on tehty Nilsiäntien ja radan väliin.

Kattomuoto on pulpettikatto, joka kal-.