Proosallinen

Aikoinaan proosaa pidettiin tylsänä ja mielikuvituksettomana kirjoitetun kielen lajina. Silloin sana proosallinen kuvasi noita. Tässä näet 2 määritelmää sanalle proosallinen. Voit myös itse lisätä määritelmän sanalle proosallinen. Many translated example sentences containing " proosallinen " – English-Finnish dictionary and search engine for English translations.

RedFox on Suomen suurin sanakirja. Synonyymi proosallinen sanalle. Löydetty 5 lausetta, jotka rinnastuvat lauseeseen proosallinen. Käännösmuisteja synnyttävät ihmiset tietokoneella, mikä. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Finnish to English – translations, example sentences, synonyms, declensions and pronunciations. Opintojakso kuuluu opintokokonaisuuteen.

Katso sanan proosallinen käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Mutta totuus onkin proosallisempi, voi miten paljon proosallisempi se onkaan. Sanoisin että suorastaan orgaanisen proosallinen. Katarimarian proosallinen arki ja räpellykset. Tässä blogissa kolmekymppinen humanisti nollaa aivojaan tekemällä käsitöitä ja ruokaa. Collection of nicknames, cool fonts, letters, symbols and tags related to Proosallinen.

Fancy names with the copy-paste function, reputation and popularity. Kolmekymppinen humanisti nollaa aivojaan tekemällä käsitöitä ja ruokaa, matkustelemalla, leikittämällä kissoja ja koluamalla kirppiksiä. Vastakohta Proosallinen, Antonym Proosallinen, Toisin kuin Proosallinen. Kolmen kurssin jatkumo harjoittaa ja kehittää pitkäjänteisesti proosan kirjoittamisessa tarvittavia taitoja, vertaispalautteen antamista ja saadun palautteen. Onnellista tuliapinan vuotta itse kullekin kädelliselle! Uusi vuosi, uudet kujeet”, sanotaan. Niin, väistämätöntähän se on – tiettyyn pisteeseen.

Voi, isä», huokasi Margarita, »kuinka sinä ylipäänsä voit olla kirjailija, noin toivottoman proosallinen mies kun olet! Lämpöinen sänky – mitä sillä on merkitystä. Ensimmäistä kertaa blogini historian aikana pohdin, onkohan harrastus tullut tiensä päähän, tai blogin aika. Jospa tänään valittaisin vähemmän ja saisin aikaan enemmän. Junantuoma humanisti nollaa aivojaan.

Kauniina syyspäivänä Vallisaaren lautalle ei enää ollut tungosta. Mieskirjailija: Kiitän aamiaisesta.