Poljinavain

Tekeekö tuolla Bilteman poljinavaimella mitään. Hinta olis ainakin kohillaan, öpaut 7€. Käyttöturvallisuutta lisäävä kahvan muotoilu. Karkaistua terästä ja miellyttävä muovikahva.

Super b classic poljinavain

Poljinavain

Wandamotor polkupyörän työkalut, ruuvit ja muut tarvikkeet.

Lezyne classic poljinavain 15 mm

Vapaa-aika ja lelut » Vapaa-aika » Pyöräily » Polkupyörän varaosat » Super B classic 15 mm poljinavain. Jupiter- poljinavain 15 mm eli yleisimmälle poljinkoolle. XLC TO-PD01- poljinavain Pyörän työkalu, harmaa – hyvään hintaan Bikesterilta! PRO poljinavain 15mm lenkkipäällä.

Shimano poljinavain 15mm väritön

Poljinavain

SPECTRA POLJINAVAIN 15MM hintaan 15 €. Poljin avain mukavalla ja turvallisella taivutetulla kahvalla.

Poljinavain 15mm polkupyörän polkimen avaustyökalu

Lue lisää tuotteesta BBB BTL-10L Hi-Torque, poljinavain 15 mm. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Elegantti poljinavain puisella kahvalla, jossa on lisäksi 15mm ja 14mm hylsyavaimet. BLB on testannut kaikki työkalunsa omien mekaanikkojensa toimesta. Hyvä työkalu ja huoltotarvike valikoima.

Kotkassa on kolme pyörän itsehuoltopistettä. Kotkan huoltopisteet löytyvät Karhuvuoresta uuden koulun luota. Todella pitkä varsi ja suuri vääntövoima. Kaksipuoleinen pää mahdollistaa erilaiset työskentelyasennot.

Suurin virallinen ParkTool jälleenmyyjä – Hollandbikeshop. Laadukas 15mm poljinavain pitkällä vääntövarrella.

Spectra 15 mm poljinavain

Poljinavain

Asiantuntevaa polkupyöräkauppaa jo 20 vuoden kokemuksella. Shimano PD4 SPD poljin avain työkalu. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Lähetä sähköposti, kun tuote löytyy varastosta).

Park tool pw4 poljinavain

Maastopyöräilyn erikoisliike – Tampere. Heti Myymälässä – Toimitusaika 1–3 arkipäivää. The PW-5 is perfect for the home workshop or event tool box. Although economically priced, this 15mm pedal wrench, like all Park Tool products, is built to last. Selaa tätä tuoteryhmää: TYÖKALUT JA VOITELUAINEET. Hi5bikes verkkokaupasta löydät mm polkupyörät osineen ja tarvikkeineen, ajo- ja vapaa-ajan varusteet sekä moottoripyöräilyn ja -kelkkailun varusteet. Poljinavain jolla voi vääntää polkimet irti ja taas kiinni. Sopii kaikille polkimille joissa 15mm kiinnitys.

Gt-X tuotteet ovat korkealaatuisia tuotteita pyöräilyyn ja vapaa-aikaan! Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Jämäkkää tekoa oleva tukeva poljinavain. Tällä saat siis myös mukavasti. Tuotetta ei ole tällä hetkellä varastossa. Klassisen tyylikäs poljinavain upealla puukahvalla! Ammattilaistasoinen työkalu – Tyylikkäästi viimeistelty puukahva – Kaksi 15mm poljinkoloa, jotka on sijoiteltu. Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin.

Lähetetään heti Lisätietoa tuotteen toimituksesta. Tuote on keskusvaarastollamme ja se voidaan lähettää.