Pohjalaistalo mallisto

Yrityksemme on erikoistunut pohjalaistalojen rakentamiseen perinteisin. Malliston talot ovat esimerkkiratkaisuja, jotka ovat muokattavissa asiakkaan toiveita. Duetto mallisto on nykyaikainen ja käytännölinen kokonaisuus perheen. Perinnetalot ovat tyyliltään romanttisia, huokuvat huoletonta huvilatunnelmaa ja kutsuvat perheitä kodikkaaseen yhdessäoloon. Tutustu lisää perinne mallistoon.

Pohjanmaa- malliston talojen toimitustavat ovat muuttovalmis.

Kannustalon moderni pohjalaistalo

Pohjalaistalo mallisto

Asuntomessutalo Pohjanmaan on modernisoitu versio perinteisestä pohjalaistalosta. Mammutttihrsifirmalla on sielä City mallistossa muutama vanhan ajan malli vinttioptiolla. Perinteinen hirsitalo suunnitellaan yksilöllisesti sinulle. Jukkatalon konsepti, Kontion hirret.

Miltä sinun hirsiunelmasi näyttäisi? Laaja ja elävä talomallistomme on suunniteltu oman ideointisi tueksi. Löydä omia tarpeitasi lähimpänä oleva.

Hevosharrastajan ainoakoti jekku ja moderni pohjalaistalo kimara

Pohjalaistalo mallisto

Kimara Katariina, moderni Pohjalaistalo, esiteltiin Seinäjoen asuntomessuilla. Saunan sisustus on toteutettu kokonaisuudessaan Huliswoodin. Ei muuta ku ostohousut jalkaan ja tervetuloa keskustelemaan edustajiemme kanssa vaikkapa Pohjalaistalo mallistosta. Ja mikä parasta, kun tykkäät ja jaat. Moderni pohjalaistalo Pohjanmaa 24. Kannustalolla onkin nykyisin oma musta mallistonsa. Siklan talomallistoon kuuluu arkkitehtien suunnittelemia koteja, joissa pienimmätkin yksityiskohdat ovat tarkoin harkittuja.

Talomallit ovat muokattavissa: voimme. Näillä periaatteilla on Kreivitalon jokainen talomalli suunniteltu. Mallistomme on toiveidesi mukaan muokattava ja muodostuu kolmesta tyylisuunnasta. Avainsanat: Perinnetalo, pohjalaistalo, peruskorjaus, korjausrakentaminen, sa- neeraus. Huoneiden muunnelmia on ollut useita erilaisia paikkakunnasta riippuen. Pohjalaistalo on tyypillisesti ollut kaksikerroksinen (fooninki) ja malliltaan pitkä.

Ainoakodin laajasta mallistosta löydät helposti tarpeisiisi sopivan talon. Kaikki pohjamallimme ovat ammattilaisten suunnittelemia – koteja, joissa on kaikki. Puuttuu: pohjalaistalo Hevosharrastajan Ainoakoti Jekku ja moderni pohjalaistalo Kimara.

Talomallit ja toteutuksia

Pohjalaistalo mallisto

Esittelemme upean malliston Asuntomessuilla, tervetuloa. Puolitoistakerroksiset talot istuvat etenkin vanhoille asuntoalueille, mutta eivät suinkaan näytä vanhanaikaisilta. Esimerkiksi Peukalopotti Retro on Herralan. KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Kannustalo. Kannustalo esittelee Seinäjoen asuntomessuilla uuden. Pohjalaistalon perinteisiin kuuluu, että huoneisiin tulee luonnonvaloa useista eri suunnista ja.

Arkkitehti Anna-Maija Salo on suunnitellut pohjalaistalomalliston tutkimalla vanhaa. Tiivin uusi Kristalli- mallisto sopii talon selkeisiin linjoihin hyvin. Nykyaikaisen pohjalaistalon, Seinäjoen asuntomessujen Kannustalon. Tontilla oli aikoinaan Eskon suvulle kuulunut pohjalaistalo, Jaana Hjelt kertoo. Töysän kenkätehdas, tekstiilit ovat Lapuan Kankureiden omaa mallistoa. Lapuan kirkon hirsistä rakennettu pohjalaistalo Orrenmaan talo eli Varpulan – Soinin.

Billedresultat for pohjalaistalo. Honka Markki – malliston suunnittelija Anssi Lassila tunnetaan.