Peili spraymaali

Saisin edullisesti muutamia vanhoja ikkunaruutuja. Ajattelin saada huoneeseen lisää valoa ja tilantuntua siten että pinnottaisin nämä lasit peililin. Helppokäyttöiset spraymaalit ja merkkausvärit saat K-raudasta. Löydä mieleisesi väri ja suihkuta kätevästi maalattavaan kohteeseen. Wurth Rost-Stop Pohjamaalispray 400ml punaruskea. Maitolasiefektin luova akryylipohjainen spraymaali lasi- ja useimmille koville muovipinnoille.

Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin pienten koriste- esineiden. Kunnosta ja muunna huonekalusi uuteen uskoon kätevästi laadukkailla, suihkutettavilla kalustemaaleilla ja -lakoilla. Peili menettää aikatavalla funktionsa jos menet peittämään sen kilikalilla tai ihan vaan miranolilla. Spraymaali pysyy myös sileässä pinnassa. CHROME spray on korkeakiiltoinen koristemaali sisäkäyttöön. Maston Art&Deco -sarjan spraymaalit sisältävät monipuolisen valikoiman erilaisia efekti- ja pohjamaaleja sisä- ja ulkokäyttöön.

Lue tarkemmat käyttökohteet ja. Tosin vielä peili ei jouda työhuoneeseeni, vaan otan sen mukaan Ouluun. Ainutlaatuisen, patentoidun suuttimen. Maston Decoeffect – spraymaali on korkeakiiltoinen, metallinhohtoinen alkydimaali sisäkäyttöön. Maali kuivuu nopeasti ja peittää hyvin.

Sisko spreijaa spraymaalilla niiden remonttia odottavassa kylpyhuoneessa ja minä sudin pienellä pensselillä askertelumaalia joka tavaraan. Maston spraymaali 400ml matta musta 1. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Maston One – spraymaali tekee maalauksesta helppoa ja nopeaa ja se soveltuu käytännössä kaikille pinnoille niin. Maston 100-sarjan spraymaalit ovat korkealuokkaisia, patentoidulla Blue Sprayjet säätösuuttimella varustettuja, nopeasti kuivuvia alkydimaaleja sisä- ja. Metallinen peili -efektin pinnoitus spraymaali. Tuote on kromausvaikutteinen, kultapäällystys ja sinkkipinnoitus aerosolimaali. Kiinnitä peili liimatipalla tai teipillä taustapahviin ja liimaa.

Muistathan suojauksen, sillä spraymaali leviää todella isolle alueelle. Jos kyseinen spraymaali on tarkoitettu esineiden maalaamiseen, se voi olla. Mopon peili taivutettavalla varrella. Tehokas heikosti vaahtoava lasi-, peili -, ja kovien pintojen puhdistusaine. Maalasin kromin värisellä spraymaalilla olohuoneen peilin.

En ole edelleenkään ihan satavarma, oliko tämä tuunaus hot or not, mutta enköhän. Meiltä löytyy melkein mitä vaan! Liity kanta-asiakkaaksi ja saat tuntuvia etuja.