Omnia valmentava paja

Valmentavalla pajalla opit elämäntaitoja Valmentava pajajakso on kuntouttavaa työtoimintaa. Pajalla työskennellään kahtena tai kolmena päivänä viikossa 4-6. Videopajalla pääset monipuolisiin työtehtäviin AV-alan töissä. Kuvaus, editointi, äänityö ja paljon muuta odottaa innokkaita tekijöitä. Tule kokeilemaan omia voimiasi ennen opiskelujen aloittamista tai töihin menemistä. Saat arkesi ja elämäsi hallintaan ja varmuutta sopivan. Jos vastasit jompaan kumpaan tai molempiin KYLLÄ, niin Ruokapalvelupaja voisi olla sinulle oikea paikka. Pajalla pääset tutustumaan alaan tarkemmin.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi. Pajalla tehdään harjoitus- ja asiakastöitä pääsääntöisesti työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Pajalla on 2 oppisopimuspaikkaa, joista valmistuu. Meillä Bändipajalla tehdään harjoitustöinä bändiohjausta, esiintymisiä sekä soitonohjausta. Pääset pajajakson aikana osallistumaan alan tarjontaan. Pajalla valmistetaan monipuolisesti sisustukseen liittyviä pientuotteita sekä toteutetaan erilaisia projekteja.

Paja tarjoaa mahdollisuuden tutustua. Omniassa voit saada valmennusta sekä peruskoulun, ammatillisen perustutkinnon että lukion suorittamista varten. Pajalla opitaan pelisuunnitteluun tarvittavat käytännön taidot, kuten peliohjelmointi, pelisuunnittelu ja 3D-mallinnustaidot. Meillä Taidepajalla saat tuntuman erilaisten materiaalien ja työvälineiden käyttöön. Tutustut syvällisemmin väreihin, muotoihin ja kolmiulotteisiin rakennelmiin. Jos mietit minkä alan valitsisit, tai mikä olisi sinulle sopiva tapa opiskella, tule VALMA:an! VALMA:ssa voit rauhassa tutustua ammatillisiin perustutkintoihin ja. Pääset harjoittelemaan mitä autoasentaja tekee – ihan käytännössä.

Omnian nuorten työpajat tarjoavat työkokeilua ja kuntouttavaa työtoimintaa. Tämän lisäksi tarjolla on myös taidepaja Kirkkonummella ja valmentava paja. Paja, jossa väistämättä teet itsestäsi osaajan! Lue lisää about Pelisuunnittelupaja. Työpajakuraattori Antti Pollari p. Omniassa voit opiskella ammattiin tai ylioppilaaksi Espoon aikuislukiossa.

Täydennä osaamistasi Espoon työväenopiston kursseilla tai erilaisilla. Varaa meiltä tavarantoimitus, muutto, tai henkilökuljetus, me hoidamme. Voit halutessasi herkutella myös pelkällä salaattipöydällä ja keitolla hintaan 7,50 €. Nuorten työpajoilla voit kokeilla ja tehdä Nuorten. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen ja suuri ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain Omniassa osallistuu. ON TURHA NOTKUA KOTONA, KUN VOIT TULLA OMNIAN NUORTEN TYÖPAJOILLE! Sisustustaulut ( valmentava paja ) 17 paikkaa – Kuvataide.

Kehittämistyön tuloksena käynnistettiin “ Valmentava pajajakso ”-palvelumalli kuuden. Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on yksi Suomen suurimmista koulutuksen järjestäjistä. Tervetuloa Omnian YouTube-kanavan käyttäjäksi! Valmentava ja kuntouttava opetus ja ohjaus vammaisille. Henkilöstö- ja täydennyskoulutus. Pajajakso edellyttää suostumusta.

Lisäksi on elämäntaitoja opettava valmentava paja.