Niittipistooli

Manuaaliset ja sähkökäyttöiset niittipistoolit sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Muun muassa Rapid-, Bosch- ja Cocraft-nitojat ja sähkönitojat moneen. Johdoton niittipistooli, jossa litiuminoniakku. Katso niittipistooli hakutulokset verkkokaupassamme.

Niittipistooli sormiliipaisimella P1.

Paineilma niittipistooli uusi

Niittipistooli

Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Probuilder metallinen rakennusnitoja 4-14mm. Helppokäyttöinen 6in1 niittipistooli monipuolisiin kiinnitystöihin. Kahvalukko turvallista säilytystä varten.

Pohjasta laddatavana nopea ladata. Tarjous: 4,89 € (norm. 6,99 €).

Naulauslaitteet ja nitojat

Niittipistooli

Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Rapid Sinkiläpistooli R23 edulliseen Tokmanni-hintaan vain 36,95 € Tokmannin verkkokaupasta. Kestävä ja täysteräksinen nitoja ammattikäyttäjien vaativiin tarpeisiin. Sopii lyhyitä niittejä edellyttävien ohuiden materiaalien, kuten muovin ja ohuen pahvin. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman verkossa. Ilmainen toimitus yli 14,90 tilauksiin. Tilaa netistä tai soita ja saat henkilökohtaista palvelua! Nämä evästeet ovat sekä Krampin että kolmansien osapuolien evästeitä.

On itsestään selvää, että pidämme hyvää huolta. Rapid Kapealankamalli metallia. Soveltuu materiaalien kiinnittämiseen nurkkiin ja ahtaisiin tiloihin, erinomainen tiivistelistojen. Tämä niittipistooli on hyvin kestävä ja se sopii myös ammattilaiskäyttöön. Kevyeksi ja miellyttäväksi muotoiltu hyvän tasapainon sekä tuntuman luova M12 BST niittipistooli on askel edistyksellisempään suuntaan.

Kahvan voi lukita ala- asentoon pistoolin laukeamatta. Ohuiden puumateriaalien, eristemuovien yms.

Hydropneumaattinen niittipistooli vetoniiteille

Niittipistooli

Uusi käyttämätön Power Craft merkkinen, paineilmakäyttöinen niittipistooli. Avaamattomassa paketissa ja siis käyttämätön. Epoq niittipistooli – Epoq niittipistoolin avulla kiinnität kaapin rungon takalevyn helposti paikoilleen. Muista varmistaa, että kulma on aina 90°. Metabo NP 18 LTX niittipistooli. Sinkilänaulain eli niittipistooli on työkalu, joka ampuu sinkilöitä. Sitä käytetään esimerkiksi kiinnitettäessä muovikalvoa puuhun.

Kuvan väri poikkeaa: oikea väri kokopunainen. Kevyt ja helppokäyttöinen niittipistooli. Toimitusaika 1-5 arkipäivää, riippuen siitä onko tuote varastoituna Helsingissä. Iskuvoiman 2 säätömahdollisuutta: 10 ja 13. Ei käsityökalujen toistuvaa, väsyttävää liikettä.

Laukaisuvalmis heti, kun edellinen niitti on irronnut. Yksittäislaukaisu- ja sarjalaukaisutoiminnot antavat käyttäjälle. Katso sanan niittipistooli käännös suomi-englanti. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Ostin rapidin R13 sinkiläpistoolin ja siihen niittejä.

Pistoolissa on merkintä 13 isolla ja pienellä niitin korkeus. Vahva malli – soveltuu pehmeiden levyjen, tiivistelistojen, kalvojen yms. Napsauta etsimäsi pesukoneen merkkiä.