Nano suojaaine

Nano suoja lasipinnalle on kemialliselle nanoteknologialle perustuva lasi ja keraamisten pintojen suoja. Kristall Liquid Nano suoja-aine älypuhelimen näytölle – Kristall Liquid Nano suoja-aine kehittää puhelimen näytölle näkymättömän pitkäaikaisen suojan, joka. Sandstrøm Nano suoja-aine kehittää puhelimen tai tabletin näytölle näkymättömän pitkäaikaisen suojan, joka ehkäisee naarmujen syntymistä. UUSI ainutlaatuinen, timantinkovan suojan muodostava, itse helposti levitettävä nestemäinen nano -pinnoite.

Step 2 – Nestemäinen näytönsuoja – ainetyyny. Nanometri on millimetrin miljoonasosa, joten nanokappaleiden koko on.

Nanoteknologian hyödyntäminen graffitien poistossa – pitkäkestoinen

Nano suojaaine

Kylpyhuone-, WC- ja keittiöpinnoilla käytetään eri tyyppisiä suoja – aineita käsittelyn. Pitkäaikainen suoja lasi- ja keramiikkapinnoille. Suoja suihkutetaan käsiteltävälle pinnalle ja annetaan kuivua. Sopii esimerkiksi ikkunoiden, tuulilasin tai.

Nimi: Nano 1 suoja – aine – Hinta: 38,00 € – Tuotealueet: Lasialan tarvikkeet. Löydä Kristall Liquid Nano, suoja-aine älypuhelimen näytölle parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. NASIOL SUOJA – AINEET VAATTEILLE, KENGILLE ja ESINEILLE. VETTÄHYLKIVÄ JA LIKAAHYLKIVÄ NANOPINNOITE.

Uskomattoman älykäs suojaus kaikille mobiililaitteille – kristall liquid

Nano suojaaine

VENEEN METALLIPINTOJEN SUOJA – AINE SUOJAA MERIVEDELTÄ JA KORROSIOLTA. Nyt voi suojata kaikki mobiililaitteet yhdellä ja samalla aineella – kätevästi. NanoFixIt on lähes timantinkovan suojan muodostava nestemäinen nano – pinnoite. Pinnoite vahvistaa puhelimien ja tablettien näytön lisäksi myös näyttöjen. Kaikentyyppisille imukykyisille pinnoille, kuten sementti. Nano Magic Plastic Care suojaa kaikkia auton ulkoisia muoviosia, listoja ja kumia. Tilaa verkkokaupastamme tämä auton hoidon huipputuote!

CNP Certified Nano Protection on suoja – aine kaikille maalipinnoille. Se suojaa maalipintaa ulkoisilta haitoilta kuten linnunjätösten tai itikoiden jättämiltä jäljiltä. Betonikiven suoja – aine, joka impregoi päällystyskivet ja antaa "märällä. Nano1 suoja – aineet perustuvat nanoteknologiaan.

Tilaa heti laadukkaat tuotteet verkkokaupasta! Nano näytön suoja – aine, Nestemäinen näytön suoja – aine. Tuotteet – Lasin suoja – aineet. Insmat Nano Liquid Screen Protector nestemäinen näytönsuoja. Maahantuoja: nordicnano jossa kattavasti lisätietoa tuotteista.

Nano Extract Metal Sealer metallin suoja – aine puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. Soveltuu kaikille metallipinnoille, kuten mastoihin ja puomeihin.

Ei enää imurointia? – tätä on kotien nanoteknologia

Nano suojaaine

AGS –järjestelmän suoja -aineiden avulla voidaan myös suojata julkisivut ja muut pinnat töhryjä ja graffiteja vastaan. AGS:n tuotteilla suojattu pinta voidaan. Suositellaan Nano 1 Puhdistusainetta. Bio Power tekstiili ja nahkapintojen puhdistusaine, 500ml.

Dieseljärjestelmän puhdistus- ja suoja – aine, 250ml. Nano moottorinsuoja ja pinnoite. Nasiol CabinCare verhoilun ja tekstiilien suoja – aine. Suoja – aine levitetään puhtaalle pinnalle, annetaan kuivua ja. Hinta 49,00 € Nasiol CabinCare nanokäsittely suojaa auton tekstiilejä ja mm.

Aine suojaa myös keittiön ja kylpyhuoneen kaakeleita, jolloin kalkki- ja rautajäämät eivät tartu kaakelin pintaan.