Mustavalkoinen kylpyhuone

Omakotitalon mustavalkoinen kylpyhuone sai lisäjujua hillitysti kimaltavista laatoista. Lue asiakkaan haastattelu sekä katso. Mustavalkoinen ja klassinen kylpyhuone on sekä kaunis että käytännöllinen. Katso inspiroivat kuvat sekä kylpyhuoneremontin hinta ja selvitä, mitä.

Tutustu tyylikkäisiin kylpytiloihin ja ideoi unelmiesi kylpyhuone täällä! Kotiin sisustusideoita sanalle mustavalkoinen kylpyhuone.

Musta vai valkoinen kylpyhuone

StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Vähän aikaa sitten pohdiskelin niinkin vaikean asian äärellä, kuin että haluaisinko uudesta kylpyhuoneesta mustan vai valkoisen. Huhtasen unelmien kylpyhuoneessa klassinen, mustavalkoinen värimaailma pääsisi oikeuksiinsa kiinnostavilla toteutuksilla. Konstailematon ja tyylikäs kylpyhuone. Suuret mustat laatat seinässä ja lattialla luovat ylellisen ilmeen, jota täydentää kiiltävät valkoiset tasot ja. Yläkerran kylpyhuoneessa on voimakkaan mustavalkoista.

Suihkupuoli on musta ja wc-puoli on valkoinen.

Tyylikäs mustavalkoinen kylpyhuone

Joko tiedät millainen on kylpyhuone? Suunnittelija auttaa yhdistämään toiveesi ja tilan mahdollistamat toiminnot. Yllättävät yksityiskohdat ja ornamentit tuovat kylpyhuoneeseen luonnetta. Jos silmää miellyttävät enemmän vahvat kontrastit ja mustavalkoinen sisustus, kannattaa valita. Ikkunattomaan kylpyhuoneeseen kannattaa valita silkkikukka. LATTIALAATTA CELLO ANTICA 9,7X9,7 MUSTA. Rivitaloasunto, jonka kruunaa oma pieni, mutta sitäkin suloisempi sauna sekä mustavalkoinen kylpyhuone. Mosaiikkilaatta luo elävän pinnan niin lattialle kuin.

Talo kahdelle -blogin Helena toteutti vieras-wc:n seiniin mustavalkoisen. Remontti-Ässä on kestävä ja pestävä. Himmeästi kimaltelevat laatat viimeistelevät mustavalkoisen kylpyhuoneen sisustuksen. Katso lisää kuvia ja remontin hintatiedot:. Kaksi betoninharmaata pesuallasta, seinään kiinnitetty wc-pönttö ja yleisesti pelkistetty mustavalkoinen tyyli tekevät tästä kylpyhuoneesta upean ilmestyksen.

Amos-suihkuverho tuo piristystä kylpyhuoneeseen. Ferm Livingin suloiselle Melange-matolle on mukava astella suoraan suihkusta. Perinteistä räsymattoa muistuttava käsinkudottu kylpyhuoneen matto piristää.

Unelmieni kylpyhuone osa 6

Mustavalkoinen kylpyhuone

Let the record show, I want to live in this guest house. Because every gorgeous detail designed and styled by Kirsten Marie Interiors is basically my dream. Musta kylpyhuone lasi-ja kromikoristein. ARC on täydellinen kylpyhuonesarja jonka suunnittelun lähtökohta perustuu 15 asteen katselukulmaan.

Lisää ostoskoriin Tallenna ostoslistaan. Kuosit vaihtelevat kausittain, mutta esimerkiksi Kaksi raitaa-sarjan pyyhkeistä musta -harmaata ja vaaleanharmaata voit tilata, vaikka tuote olisikin loppunut. Pyöreä kylpyhuonematto juuttia. Menara – kylpyhuoneen matto on 100 % puuvillaa, joten se on konepestävä ja helppohoitoinen.

Pehmeä kylpyhuoneen matto useissa väreissä edullisesti JYSKistä. Monipuolinen ensiapulaukku, jossa kuosina Ivana Helsingin suunnittelema Dear. Kätevä koko, helppo pitää mukana vaikka matkalla tai. Lattialaatta Melbourne 10X10 Musta.

Löydä tyyliisi sopivat kylpyhuoneen matot Stockmannin laajasta valikoimasta. Kylpyhuonematto FAGERSTA 50×80 musta. Tilaa verkkokaupastamme tai osta tavaratalosta.