Mopon kytkin jäykkä

Vaihdoin alkukesästä kytkinvaijerin, kun oli kytkin aika jäykkä. Kytkin keveni, mutta nyt noin 7-8 tonnia ajettua. Mulla on detsi jonka kytkin on todella jäykkä painaa pohjaan yhdellä sormella, eli millä kytkintä sais löysemmäksi? Kuulemma jos on kerran käyttänyt vääriä öljyjä niin kytkin ei tule ikinä.

Ja kyllä 10w-30 tai 10w-40 pitäisi mopon vaihteistossa toimia.

Kytkinlevysarja minarelli am6 conti crx

Mopon kytkin jäykkä

Jos käydään ihan nää perusjutut läpi, niin onko se kytkinvaijerin säätöruuvi säädetty tiukaksi vai onko ihan pohjassa? Luin juttua pugifanin sivuilta että kytkimen jäykkyyteen auttas. Laitetaan palikat oikeaan järjestykseen. Elikkä kytkin on jäykkä mutta palauttaa ihan normaalisti. Eli työnnä kytkin kahvaa eteenpäin ja väännät sitä rullaa johonkin toiseen asentoon 1-4.

Ei oo nuo matkalehmät itselle niin tuttuja mopoja, mutta ehkäpä.

Soliferin kytkin liian jäykkä

Mopon kytkin jäykkä

Kirjoittaja: JUHA VUORINyt ilmeni syy miks mulla oli niin jäykkä se kytkin. Eli se vipu johon se vaijeri tulee, joka menee koneeseen, siinä on semonen pieni. Mopo Sportista löytyy todennäköisesti alkuperäinen tai hyvä laatuinen vaijeri. Jos vaijerin säätövara on loppunut, niin seuraava proseduuri tarvitaan kytkimen säätöön.

Säätö suoritetaan kone kylmänä huoneenlämmössä. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Jäykät Italkit kytkimen jouset. Luistaako kytkin, eikö kaikki teho siirrykään takapyörään?

Useissa moottoreissaalkuperäiset kytkinjouset ovat aivan liian. Mopo eroaa moottoripyörästä lähinnä moottorin koon ja tehon, sekä. Moottoripyörän kytkin on yleensä öljykylvyssä toimiva monilevykytkin. Vahvistettu KYTKINJOUSISARJA, Minarelli AM6. Newfren jäykät kytkinjouset Minarelli AM6.

Painelaakeri ainakin pitää ääntä mutta ei varmaan siitä voi johtua kytkin polkimen. Muutenkin vaihdepoljin tuntuu vähän jäykältä vaihteita vaihtaessa.

Jäykkä kytkin keveämmäksi?

Ok, pitää katsoa kun meen taas mopon luokse. Kytkimen käyttövivun palautusjousi. Sopii myös Solo Manki sekä Keeway Monkey. Kytkin on todella jäykkä ja säätövara tapissa edelleen.

Pienen kiroilun avulla tuo nyt kuitenkin meni paikoilleen ja kytkin toimii. On ainakin vähentänyt täristäviä kytkin remontteja. Mulla on toi moposportin vahvistettu 190mm asetelma (turbo uno) ja ei oikein saa. Entäs kun jalka lipsahtaa liikennevaloissa ja mopo tunkee uuden seiskasarjan Bemarin takaluukusta sisään?

Saa huomattavasti halvemmalla, kuin mopoliikkeistä. Nyt on kone pöydällä pestynä ja kytkinpuoli auki. Derbiin notkeamman takajousen, alkuperäinen on hirveän jäykkä ja kuski painaa vähän päälle 50 kg. Nyt ilmojen lämmittyä olen huomannut, että vaihteet eivät vaihdu enää ihan normaalisti, vaan loota on melko jäykkä käsitellä. Itellä myös vaihteet takkuilee ja epäilen samaa vikaa, kytkin jää. Ilmaukseen yksi pirkkaniksi, mopon tai muu vastaavan tubeles ventiilillä oleva sisäkumi poikki ja. Poljin ei ollut missään vaiheessa kova, eikä tuntunut edes mitenkään jäykältä.

Tämä jousi on liian jäykkä minicrossikäyttöön, sopii isorenkaisiin pyöriin. Kytkinlevysarja Minarelli AM6 Conti CRX. CONTI CRX Racing – kytkinsarja Minarelli AM6 moottoriin.