Metropolia erikoistumiskoulutukset

Liikuntakiinteistöasiantuntijan erikoistumiskoulutus, 30 op. Uusi yhteisömuusikko erikoistumiskoulutus on suunnattu sinulle, joka haluat saada työvälineiksesi luovan musiikillisen ryhmätoiminnan ohjaamisen ja taiteen. Kyberturvallisuuden erikoistumiskoulutus – osaamista muuttuviin toimintaympäristöihin! Työelämässä toimiville ammattilaisille suunnattu kyberturvallisuuden. Koulutus sisältää 30 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden, johon sisältyy 11 lähityöskentelypäivää. Erikoistumiskoulutus järjestetään 20. Koulutus on Opetus- ja Kulttuuriministeriön tukemaa erikoistumiskoulutusta.

Datakeskuksen kiinteistöasiantuntijan erikoistumiskoulutukseen hakuaika on 2. Kustannukset opiskelijalle ovat näin ollen vain 900 € per osallistuja. Metropolian osaamisalueet ovat olleet aktiivisesti mukana uusien erikoistumiskoulutusten (ERKO) suunnittelussa, ja ne menestyivät hyvin OKM:n. Digitekijä Fast Track – erikoistumiskoulutus. Koulutus on suunnattu jo valmistuneille työelämässä pitkään. Valitse opetussuunnitelma opintojen aloitusvuoden ja polun mukaan. SO11A17S Moniammatillisen kotikuntoutuksen erikoistumiskoulutus.

Markkinoinnin, myynnin ja verkkokaupan digiosaaja – erikoistumiskoulutus. Haussa uusi ura digimarkkinoinnin ja -myynnin parissa? Metropolia ammattikorkeakoulun talotekniikan insinööritutkintoa. Laurean, Metropolian, Saimaan, Savonian ja Turun ammattikorkeakoulujen yhteistyönä. Metropolian toimintaterapeutin (AMK) -tutkinto on Toimintaterapeuttien.

Siirtohaut ammattikorkeakoulussa. Jos olet aloittanut opinnot tutkintoon johtavassa koulutuksessa suomalaisessa ammattikorkeakoulussa ja haluaisit vaihtaa. Röntgenhoitajille tarjottu erikoistumiskoulutus sisältää luentoja ja kliinistä harjoittelua radiologin opastuksella. ETÄRATKAISUT KUNTOUTUMISEN TUKENA ERIKOISTUMISKOULUTUS Professional. Koulutusjohdon ja työvaliokunnan kokous 5. Metropolia on Suomen suurin ammattikorkeakoulu pääkaupunkiseudulla. Tule rakentamaan kanssamme parempaa. Psykologia sivuaineena · Psykoterapeuttikoulutus · Terveyspsykologian erikoistumiskoulutus · Tutkimus · Kansainvälinen opintotarjonta · Yhteystiedot. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto.

Lääkärien erikoistumiskoulutus. Posts Tagged " erikoistumiskoulutus ". Lisätietoa esivalintakokeesta valtakunnalliselta sivustolta, soteli. Opetus- ja kulttuuriministeriö pyytää lausuntoanne luonnoksesta valtioneuvoston asetuksesta ammattikorkeakouluista annetun valtioneuvoston. Metropolia Ammattikorkeakoulu, Saimaan ammattikorkeakoulu.

Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla.