Mehuaseman laitteet

Mehumaijalla se on melko työlästä ja mehuasemalla työn teettäminen jää helposti. Muualla siiderin tekijät harrastavat tätä laajasti ja laitteita kotikäyttöönkin on. Kyseinen laitos oli samankaltainen kuin mehuasemien käyttämät laitteet, joissa on murskain ja hydraulinen puristin. Mattilan Marjatilan mehuasema palvelee asiakkaitaan syksyisin. Tuo marjat tai omenat mehustettaviksi mehuasemallemme Huittisiin – Yksilöllistä palvelua!

Teräksinen pönttö kiiltelee uutuuttaan.

Mehuaseman laitteiden ja välineiden hygieenisyys

Mehuaseman laitteet

Laite kuumentaa mehun noin 80 asteiseksi, jolloin mahdolliset mikrobit kuolevat ja mehun säilyvyys. Vanhojen laitteiden lisäksi olemme hankkineet uusia, parantaaksemme palveluitamme. Urheiluseura Viialan Virin hoitama mehuasema Toijalan entisellä paloasemalla. Tähän tarkoitukseen käytän itse tekemääni laitetta, joka on tehty 22 mm. Sininen laite vasemmalla on laite, jolla mehu kuumennetaan, jos asiakas on. Marttojen mehuasema on ollut kolme vuotta Haukiluomassa.

Mayerit sulkevat mehuaseman kuun lopussa, joten tältä vuodelta mehut on.

Ostetaan mehuaseman laitteet

Mehuaseman laitteet

Tämä laite on lienee jo aika vanhaa perua – mutta toimii hienosti. Vuorossa ovat Pekka Välikankaan omenat ( edessä). Samuli (vas.) ja Heljä Perttalan omenamehu on jo. Mehuasemalla riittää vilskettä. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.

Riskinä laitteiden rikkoutuminen. JOS JÄIT KAIPAAMAAN HANAPUSSIEN LAATIKOITA, NIITÄ VOI OSTAA. Valovirta Värilämpötila Halkaisija. Erkki ja Eeva-Liisa Suhonen perustivat mehuaseman kotinsa autotalliin Peräläntielle.

Tänä vuonna jouduttiin jo uusimaan laitteen moottori. Illan päätteeksi laitteet on pestävä huolellisesti ennen seuraavaa. Hän ehti ennen mehuaseman reissua tehdä yhden satsin hilloa, joka sekin. Omenoita voi mehustaa itsekin ja halvemmalla kuin mehuasemalla, laskeskeli.

Kari Vestola murskaa omenoita itse kehittämällään laitteella. Osaltaan asemien loppuminen on johtunut siitä, että toiminta tuli muutama vuosi sitten alv-velvolliseksi. Vanhojen mehuasemien järeät laitteet vaativat myös. OEM toimittaa asiakkailleen vankan kokemuksen turvin erilaisia verkkojohtoja.

Urheiluseura on kiinnostunut ostamaan laitteet kaupungilta

Mehuaseman laitteet

Laitteiden hankkimisen jälkeen meni pari vuotta rakentaessa vanhasta. Kovelahden Seudun Maa- ja Kotitalousseuran mehuasema on siirtynyt uuteen paikkaan. Huiman Verneri Poikonen vei kirkkaimman mitalin 18-vuotiaiden vapaan SM-sprintissä tänään Vöyrillä. Hedelmissä oleva lika joutuu mehun joukkoon ja likaa laitteemme.

Varkauden kaupunki lahjoitti mehuaseman laitteet Varkauden Urheiluseurat ry:lle ja samalla.