Liukuoven alaohjain

Alaohjaus on välttämätön, sillä se takaa oven moitteettoman ja turvallisen toiminnan ja estää liukuoven heilumisliikkeen. Alaohjain kiinnitetään tavallisesti. Liukuoven alaohjain, sarja 75. Käytetään oven pohjaurassa ja kiinnitetään lattiaan tai kaapiston pohjalevyyn. Lattiaan kiinnitettävä nailonalaohjain liukuovelle.

Ohjain kiinnitetään joko lattiaan tai kaapiston pohjalevyyn. Seinään kiinnitettävä alaohjain liukuovelle ø 19 mm laakerilla. LIUKUOVI KISKON OVEN ALAOHJAIN – Ikkuna-, ovi- ja kattotarvikkeet. Yhdellä haarukalla varustettu liukuoven alaohjain. VALCOMP LIUKUKISKOSARJA KEVYILLE LIUKUOVILLE. Artic liukuoville nostaa ovet irti lattiasta vapauttaen lattiasi.

Oven kuppivetimien kiinnittäminen. Myydään vielä paketissa olevat Helaformin liukuoven alaohjaimet. Kaksi pakettia, yhdessä paketissa yksi alaohjain. Alle 75 kg painaville liukuoville.

Eclisse Pocket Door -liukuovilla tiloihin saadaan modernia toiminnallisuutta ja visuaalisuutta. Katso miten liukuovet asennetaan. Lakkapään valkoimassa lisäksi pyörästöt, seinäkannattimet, liitoskappaleet, pysäyttimet ja kiskot. Liune Door – liukuovet liittyvät erottamattomasti moderniin, avaraan asumiseen. Vakiovedin on aina mukana toimituksessa. Oven alauran toteutustapa on myös merkittävä asia liukuoven toiminnan kannalta.

Sama pätee liukuoven alaohjaimen asennusajankohtaan. Järjestelmän avulla voidaan korvata levystä tai puusta valmistetut liukuovien. Kun olet määrittänyt ja merkinnyt alaohjaimen paikan, kiinnitä alaohjain lattiaan. DF409, 2 kpl alaohjaimia DF404 ja kiinnitysruuvit. Materiaali: Metalli, valkoinen. Lisäksi reuna katkaisee kylmäsillan. SDF-oveen voi tilata seinään asennettavan alaohjaimen (katso video alta Media-välilehdeltä). LAMI- liukuovien kiinnitys seinärakenteisiin on suunniteltu niin, että liukulaitteen kom- ponentit.

Karmin kohdalla lattiassa RST- alaohjain, jossa muoviholkki. Lattiaan jää kaksi reikää jokaisen alaohjaimen kohdalle. Pura vain liukuovet ja maalaa ruuvinreiät piiloon. Tähän toimistotilaan on aikaisemmin asennettu uusi lattiapinnoite, seinäpaneelia, jalka- ja ikkunalistat sekä minikeittiö.

Siksi tarjoamme mahdollisuuden valmistaa liukuovi omin käsin. DF456, alaohjaimen DF404 ja kiinnitysruuvit. Sokkelien ja ulkoseinien liittymissä ei rakenneavauksissa havaittu bitumikermikaistaa alaohjaus – puun tai. Sivulle liukuvien kookkaiden vajojen ovissa liukuovimekanismi on ollut reilusti esillä oven päällä.

Oikeassa kyljessä iso liukuovi, jota voi pitää avoinna ajettaessa.