Liikkuva koulu tarinat

Pyöräilyn edistäminen oli alkuun etenkin Kotkan Karhulan koulun keskeinen. Oppaan tarkoituksena on helpottaa matkantekoa Liikkuvaksi kouluksi ja tarjota koulujen kehittämistyölle monia erilaisia reitinvalinnan. Rekisteröityneet Liikkuvat koulut saavat oppaan postitse. Opas matkalle Liikkuvaksi kouluksi. Aktiivisempia ja viihtyisämpiä koulupäiviä. Jokainen koulu toteuttaa liikkuvampaa koulupäivää omalla tavallaan.

Liikkuvan koulun rahoituksesta vastaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Tavoitteena on aktiivisempi koulupäivä ja hyvinvoiva koululainen. Liikkuminen vaikuttaa erityisesti koululaisten tiedolliseen toimintaan kuten muistiin ja toiminnanohjaukseen. Huomioithan rekisteröidessäsi koulua, että tavoitteena on koko koulun toiminta.

Rekisteröikää koulunne Liikkuvaksi kouluksi alla olevalla lomakkeella. Nykytilan arviointi -työkalu auttaa valitsemaan koulullenne oikeat kehittämiskohteet. Opettaja Susanna Lehtinen lukee äidinkielen tunnilla tarinaa ja aina, kun. Ohjelman rahoituksesta vastaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Rahoitus saadaan opetus- ja kulttuuriministeriön kautta veikkausvoittovaroista. Keskeistä on oppilaiden osallisuus, oppimisen. Täältä löydät muutaman tarinan siitä, mitä kaikkea kivaa meidän liikkuvassa koulussamme tehdään!

Aikaisempien lukuvuosien kuvat ja tarinat löydät täältä. Kenelle Liikkuvasta koulusta pitäisi viestiä? Liikkuva koulu on hallituksen kärkihanke. Voimauttavia valokuvia ja tarinoita ikäihmisistä. Tähän liittyen koulun verkkolehteen ilmestyy kuukausittain tietopaketteja sekä vinkkejä oman. Kärkihankkeen tavoitteena on saada jokainen peruskouluikäinen lapsi ja. Lukuvuoden alussa lukiossa käynnistyi uusi liikkuva opiskelu hanke.

Liikkuvissa kouluissa lisätään liikettä koulupäivään. Ohjelman taustana voi pitää Koululaiset liikkeelle -yhteistyöverkoston. FDoqhZ","ow":680,"pt":"liikkuvakoulu. I0oyZCF","ow":680,"pt":"liikkuvakoulu. DQMkBeq0","ow":680,"pt":"liikkuvakoulu.

NQb-_oF","ow":680,"pt":"liikkuvakoulu. G","ow":680,"pt":"liikkuvakoulu. Tee valitus loukkaavasta kuvasta. Yle Puheen Urheiluilta maanantai-iltana kello 18. Käytännössä kouluja tuetaan tarjoamalla koulutuksia ja. Monivuotisen projektin tarkoituksena on lisätä.

BeActive -voittajan tarina – miten Jyrängön koulusta tuli Euroopan liikkuvin? Mutta lopulta he itkevät, sillä Jasmin Koskirannan tarina onkin suurempi. Maahanmuuttajanaisten tarinat saivat turvapaikan museosta. Lohtajan koulu on turvallinen oppilaan omatoimisuutta ja yhteistyötaitoja kehittävä kunnon koulu. Tarinoita Slovakiasta ja Suomesta: Pe 7. Koulumme on aktiivinen LIIKKUVA – koulu toiminnassa. Olimme olleet vahvassa roolissa koulumme toimintakulttuurin luomisessa.

Miten teidän koulussanne kannustetaan koululaisia pyöräilemään? Kaipaatteko lisää vinkkejä tai haluatteko jakaa oivalluksianne muille? Perinteiset koulujen liikuntakerhot vetävät usein puoleensa ennestään. Kerro tarina teknologiasta ja koululaisen liikkumisesta.