Lapsivesi vai valkovuoto

Jos lapsivettä alkaa tihkua emättimestä tai valkovuoto muuttuu kovin vetiseksi ja runsastuu, herää epäily lapsivedenmenosta. Tällöin on syytä ottaa yhteys. Sisältää ällöjuttuja, EI HERKILLE! Mistä tietää että housuun lirahtava neste on lapsivettä, eikä valkovuotoa?

Kummastuttaa, kun vähän väliä on.

Raskausajan muutokset äidin elimistössä

Lapsivesi vai valkovuoto

Mistä erottaa lapsiveden ja valkovuodon? Miten lapsivesi ja valkovuoto eroaa toisistaan? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu – Voiko lapsivettä tihkua niin vähän että määrä vastaa. Vierailija: "Koostumukseltaan aine vaikuttaa ihan eri kamalta.

Onko tuollainen määrä vuotoa normaalia?

Lapsivedenmeno tai sen epäily

Lapsivesi vai valkovuoto

Entä onko mitään kotikonstia tunnistaa, onko kyseessä valkovuotoa vai lapsiveden tihkumista? Onko housuun lirahtanut neste pissaa, lapsivettä, valkovuotoa vai limatulppaa? Saat ohjeet vuodon tarkkailuun ja. Joillakin äideillä lapsivesi tulee vauhdilla synnytyksen yhteydessä, kun taas.

Raskauden aikana tavallinen valkovuotokin saattaa olla hyvin juoksevaa ja. Minulla on molemmissa kahdessa raskaudessa lörähdellyt todella vetistä valkovuotoa. Kerran viime raskaudessa ekalla kolmanneksella tai. Toisilla synnytys käynnistyy vedenmenolla ja supistukset alkavat vasta sen jälkeen. Miten tunnistaa, onko vuoto lapsivettä vai jotain muuta.

Oliko tuo lapsivettä vai valkovuotoa? Vessassa käyntikään ei antanut suoraa. Jos pikkuhousut ovat kostuneet, erotat lapsiveden valkovuodosta (tai virtsankarkailusta) siitä, että lapsivesi on hajutonta, hivenen punertavaa ja todellakin. Loppuraskaudesta emättimen valkovuoto saattaa olla juoksevan runsasta, jota usein ajatellaan lapsivedeksi.

Mutta luulin ettei lapsivesi olis limasta ja tätä kun otin vähän sormien väliin niin pikkasen limasta oli muttei niinkuin valkovuoto.

Kellään alkanut lapsivesi tihkumaan loppuraskaudessa?

Lapsivesi vai valkovuoto

Ja tää valuu ihan reisiä pitkin. Lapsivesi on yleensä kirkasta ja juoksevaa. Tänään pelkään sitä, että voiko näin aikasin jo tihkuttaa lapsivettä? Ja raskauden aikana valkovuoto on just aika vetistä. Lapsivettä saattaa joskus tihkutella, jolloin on vaikeampi tietää, onko kyseessä lapsivesi vai esim. Mikäli on epävarma asiasta, voi. Myös hajusta voi päätellä mitä lirahtelee.

Vastaus: Raskausaikana valkovuoto vetistyy ja varsinkin loppuraskaudessa myös. Kellanvihreä, kupliva (vaahtoava) valkovuoto, johon liittyy paha haju ja. Painonnousu johtuu kohdun, sikiön, istukan ja lapsiveden määrän lisäksi. Pyysivät kättärille tarkistukseen kun kuulemma lapsivesi haisee sellaiselle. Tuomio: " Valkovuoto voi olla hyvinkin vetistä raskausaikana". Tämän pH oli siis siinä 4,5-5 kohdalla (=hapan) kun lapsiveden olisi ollut.

Huomioithan, että valkovuoto lisääntyy synnytyksen lähestyessä ja se voi olla hyvin vesimäistäkin. Lapsiveden tihkuminen voidaan tarkistaa sairaalassa tai. Valkovuodon pH:n mittaaminen liuskatestin avulla voi antaa viitteitä mahdollisesta infektiosta tai lapsiveden tihkumisesta, mutta se on hyvin. Valkovuoto ei nimittäin noin nestemäistä minusta ole, eikä se pissaa ollut.

Lisääntynyt valkovuoto voi viitata hiivatulehdukseen. Korionamnioniittiin (amnioniittiin) eli sikiökalvojen ja lapsiveden tulehdukseen. Toisinaan myös lapsivettä voi alkaa pieninä määrinä tihkua ja tuolloin voi olla vaikeaa erottaa, onko kyse lapsiveden tihkumisesta, runsaasta valkovuodosta vai.