Lappiin tammikuussa

Lensin miehen ja suksien kanssa Leville. Perillä odotti jumalainen rauha. Lappi on Suomen suurin ja aidoin elämyspuisto. Ainutlaatuinen luonto, monipuoliset aktiviteetit ja upeat kohteet tarjoavat ikimuistoisia lomaelämyksiä ympäri. Lappiin matkustaminen on kallista!

Voitteko uskoa, että en ole koskaan käynyt Lapissa?

Joka toinen yksivuotias päivähoidossa rovaniemellä – tammikuussa

Morjens, eli laskettelureissu tulossa tammikuun 1-2viikolla. Jokusen kerran on tullut oltua lapin rinteillä tammikuussa ja varsinkin. Ehdotuksia mitä tehdä tammikuussa lapissa. Rinteeseen eikä ladulle huvita mennä. Kelkalla vois yhden päivän joo, mutta jos siellä viikon olis. Katso lisätiedot ja kuvat vuokramökkitarjonnastamme ja tee varaus.

Lapin majoitusliikkeissä yöpyi 41 prosenttia enemmän ulkomaalaisia tammikuussa kuin vuosi takaperin.

Rajapintoja ja yhteistyötä

Koko Suomessa yöpymisiä oli runsaat. Joulu- tammikuun sesonkihuippuna Lapin hotellit täyttyvät ulkomaalaisista suomalaisten jäädessä vähemmistöön. Lapin asukasluku on kasvanut hieman tammikuussa. Lappi sai 28 asukasta lisää viime kuussa, kertoo Tilastokeskus. Onnibus alkaa ajaa Lapin hiihtokeskuksiin tammikuussa. Linja-autoyhtiö OnniBus alkaa liikennöidä Helsingistä Leville ja Ylläkselle sekä Rukalle 4. Varhaiskasvatuksen tarve Lapissa kasvaa, vaikka syntyvyys laskee. Rovaniemellä – tammikuussa aloittaa kuusi uutta päiväkotiryhmää.

JinBaoBao-panda saapuu Kiinasta Ähtärin eläinpuistoon tammikuussa. Matkailu… on todella kovassa kasvussa Lapissa. Suomessa järjestetään tammikuussa ensimmäinen, puhtaasti. AMK -tutkintojen tarjonta Lapin AMKissa. Venäläisten matkailijoiden määrä kääntyi tammikuussa laskuun ensi kerran liki kolmeen vuoteen. Olen toiminut kotimaakunnassani parikymmentä vuotta. Ulkomaisten matkailijoiden yöpymiset lisääntyivät Suomen majoitusliikkeissä tammikuussa 6,6 prosenttia viime vuodesta. Levi on kansainvälisyydestä huolimatta vahva kotimainen matkailukohde, jossa.

Joulu- ja tammikuu ovat lumisia kuukausia, jotka kaamos kietoo hämärän.

Sesongin sankarit: joulukinkun aika ehkä sitten tammikuussa

Lappiin tammikuussa

Maan eteläosassa tammikuun keskilämpötila oli nollan ja miinus neljän välillä. Pohjois- Lapissa keskilämpötila oli alle 13 astetta pakkasta. Meiltä löydät parhaat ranta- ja erämökit Lapista. Vuokraa viikonlopuksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa. Lapin kamariorkesteri: Kenraaliharjoitus.

Mätsätään ja räätälöidään -rekrytointitapahtuma. Lue koko uskomaton tarina, vain täältä. Lapland Hotelsilta löydät laadukkaan majoituksen hotellissa, lomahuoneistossa tai mökissä sekä kaikki Lapin loman aktiviteetit yhden oven takaa. Kanakoiraharrastusta englantilaisen kanakoiran kera! Lappi vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit.

Tutustu valikoimaan ja varaa omasi heti!