Läpinäkyvä baarijakkara

Vertaa ja tilaa Baarijakkaroita netissä osoitteesta ShopAlike. Löydät valikoimastamme laadukkaat huonekalut eri valmistajilta. Löydä omat suosikkisi satojen. Soveltuu myös katettuun ulkotilaan, ei kestä pakkasta. Väreinä harmaa, keltainen, kirkas.

Charles Ghost – jakkara Kartellilta, design Philippe Starck.

Kartell charles ghost jakkara

Läpinäkyvä baarijakkara

Moderni jakkara läpinäkyvää tai värillistä polykarbonaattia. Onko hakusessa läpinäkyvä tuoli, keittiön tuoli, ruokapöydän tuoli, jakkara, puutarhatuoli tai vaikkapa lasten nojatuoli? Etolasta löytyy tuoleja jokaiseen tyyliin ja. Jännittävät kierrätyspuukalusteet.

Aavistuksen ulospäin kaartuvat jalat tuovat mieleen klassisen baarijakkaran, mutta läpinäkyvä materiaali on äärimmäisen moderni. Masters baarijakkara, salvianvihreä, Kartell. Moderni muovituoli on valmistettu kirkkaasta ja säänkestävästä polykarbonaatista. Myydään Kartell -tyylinen baarituoli.

Kiina läpinäkyvä vaaleanpunainen akryylisäädettävä

Läpinäkyvä baarijakkara

Kevyt mutta jämäkkä baarituoli sopii hyvin monenlaisiin keittiöihin tai muihinkin tiloihin. Lampaannahkainen baarijakkara – Ruskea WALTON. Muovi, muovikalusteet, läpinäkyvyys, kalustemallisto, tuoteperhe. Baarituoli 2 kpl läpinäkyvä valkoinen BUSAN. Upea minimalistinen baarijakkara (2kpl), joka sopii niin keittiösaarekkeen tai baaritiskin viereen. Pohja ja jalkatuki on valmistettu kiiltävästä. Tyylikäs, kotimainen Patrik jakkara.

Istuinosa ja jalkatuki vahvasti mustapetsattua koivuvaneria. Kromattu baarituoli ABS istuimella. Saatavana läpinäkyvällä akryyli-istuimella, värillisellä akryyli-istuimella tai kromipinnalla. Istuin on varustettu pyörivällä. Tiedot ○ Tyyppi: Kalusteet baareihin.

Tiettyä käyttötarkoitusta: Baari Jakkara ○ Yleiseen käyttöön:. Läpinäkyvä Counter tuoli palkki. DIVA on tyylikäs selkänojallinen baarituoli, sitä on saatavana monessa eri värissä. Tuolin istuin lasikuidulla vahvistettua technopolymeeria ja läpinäkyvät osat.

One More Jakkara, Small, Kirkas.

Musakka:: kartell charles ghost baarijakkara k

Nimittäin uudet baarijakkarat, joita pohdiskelin jo helmikuussa. Tosin pohdin pitkään valkoisten ja läpinäkyvien istuinten kanssa, mutta. Nykyaikainen tyyli jakkara, alhaisen taustan muotoilu, läpinäkyvä vaaleanpunainen akryylisuojus, kääntöistuin, korkeussäätöinen istuin kaasunostimella. Akryylista valmistettu läpinäkyvä puhujanpönttö arvovaltaisiin tilaisuuksiin. Kartell Ghost Buster lipasto iso kirkas by Philippe Starck.

Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Ostaminen ja myyminen, Kaksi kpl baarijakkara valkoinen. Etola fox läpinäkyvä baarituoli – Suomi – Myyntiin nämä kaksi kirkasta baarituolia. Baarijakkara ANELA 40x47xH113cm, istuin ja selkänoja: kangas, väri:. Baaripöytä BECKY D70xH107cm, pöytälevy: läpinäkyvä lasi, pöydänjalka: kromattu.

Mind-sarjan baarituoli, jonka istuinosa on akryylia. Jalka terästä: kromattua, harjattua tai maalattua. Beliani Musta keinonahkainen baarijakkara LUCERNE (2). Lataa upeita ilmaisia kuvia aiheesta Jakkara.

Baarijakkara -istuimen istuin on pieni ja selkänoja on pieni tai täysin poissa.