Kynähame kaava

Hamejakso huipentui työhön, joka valmistettiin ihan alusta, mittojen otosta ja kaavojen piirrosta, loppuun itse omien suunnitelmien mukaan. Vyötäröltä rypytetty hame on yksinkertaisimpia kaavoitettavia vaatteita. Hameosan kaavassa pääsee toteuttamaan omia visioitaan hameen. Kynähame Elisa Arkilla koot 32 – 52. Saatavilla sekä paperinen kaava että pdf- kaava 15 sivua.

Suunniteltu tehtäväksi joustavista.

Karkauspäivänä voi saada hamekankaan

Kynähame kaava

Valmistajan määrittämä kankaan menekki 140cm leveälle kankaalle. Eurokankaasta löydät myös Burda- kaavat, joiden laajasta valikoimasta löydät kaavat naisille, miehille ja lapsille. Lisää käsityövinkkejä löydät Eurokankaan. Usko tai älä, mutta Ahokkaan mukaan sääret voivat olla myös liian hoikat ja gasellimaiset, jolloin lyhyt minihame voi saada kantajansa.

Päärynävartaloa ja tiimalasivartaloa ei usein imartele suorat kynähameet tai pillihousut, joihin muikean takamuksen punkeminen käy työstä. Pitkälle plussalle korkea vyötäröistä ja polveen asti ulottuvan kynähameen kaavaa etsiskelen. Kenelläkään tietoa mistä löytyisi?

Jipon tuunauskulma: vanhoista farkuista hame

Kynähame kaava

Karkauspäivän kunniaksi tarjoamme tulostettavat kaavat. Tulostettavat kaavat löydät artikkelin alalaidasta! NOSH luomupuuvillaiset kankaat ovat korkealaatuista trikoota. Kauniit värit ja kestävä ekologinen materiaali inspiroivat ompelemaan.

Nimensä kynähame on saanut mallistaan, joka on kapea ja. Hame on leikattu omien mittojen mukaan, eli tarvitaan vyötärön ympärys. Minulla juuri yksi kaava leikattuna Ottobre lehdestä, jossa hame. Valikoimasta löydät perusvaatteiden kaavoja pienellä twistillä ja monin eri variaatioin. Hameen kaavan saat tästä, kaava 1 ja kaava 2. Jos hame on liian suuri, ompele uusi ommel muutama millimetri vanhojen ompeleiden. Tarvitset vain palan kuminauhaa sekä kangasta, vaikka vanhan verhon tai pöytäliinan, ja kellohameen tarvikkeet ovat siinä. Olin kyllä kuullut jo joskus kauan aikaa sitten, että netistä pystyy lataamaan Burdan kaavoja ilmaiseksi.

Vasta nyt eksyin kuitenkin sivustolle. Ei se ole mekko tai hame ollenkaan, elleivät sen helmat hulmua. Leikkaa vuorikangas käyttäen jo leikkaamaasi kangasta kaavana. Hameen tekemiseen liittyviä osia ovat mm.

Kirja: uusi hame päivässä (nicole smith)

Kynähame kaava

Kaava: Mallinnettu Ted Bakerin hameesta. Leikkaa housujen lahkeet haluamasi hameen helman pituisiksi. Jätä parin sentin verran päärmäysvaraa. Avaa ratkojalla lahkeiden sivusaumat. Nahkatakkin lepäsi rennosti naisen. Mittaa kaavapaperin laitaan hameen pituus. Kovakantinen, 172 sivua, runsaasti kuvia, mukana kaavat.

Paketissa odottavalle äidille hame ja kaksi versiota jakusta. Ompele itsellesi uusi hame vaikka kuukauden jokaista päivää ja jokaista tilaisuutta. PuuhakasPajan kaava yksityiskäyttöön. Kurveja nuoleva kynähame oli pinnalla muutama vuosi sitten, kiitos erityisesti. Tässä kaava, joka auttaa kiinteytymään ja laihtumaan – Unohda heti kaikki. Maahantuonti: Jyväskylän Kangaskauppa Oy. Sain kassillisen farkkuja mieheltä.

Löydän netistä kaipaamani kaavan nopeammin kuin kaavalehtiä. Asiakkaalla oli itsellään omassa vaatekaapissaan mieleinen hame, jota hän. Kuosittelusuunnitelma ja kuositeltu kaava samassa, etupuolelta.