Kuusamo tapahtumat

Kaikki tapahtumat näet valitsemalla haluamasi aikavälin kalenterista! Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista lähellä sinua. Menoinfosta löydät Lapin tapahtumat ja menovinkit. Voit myös jättää oman menovinkkisi.

Vienan Karjalan kylien myyttisessä tunnelmassa tutustumme historiaan ja kulttuuriin.

Osta lippuja tapahtumaan anssi kela kohteessa ravintola rukahovi

Kuusamo tapahtumat

Ainutlaatuinen vierailukohde on myös Vienanmerellä sijaitseva Solovetskin. Koillismaan alueen tapahtumia ja menovinkkejä. Toimitus tekee aina lopullisen päätöksen tapahtumien julkaisusta. Asta Rakentaja -messut Tampereella 1. Aiheet: Opetus Alueet: Pohjois-Suomi Tagit: tapahtuma – ja liitetiedosto.

Katso Scandic Rukahovin esiintyjät, keikat ja tapahtumat ja varaa paikkasi Rukan parhaaseen keikkapaikkaan!

Monikulttuuriset tapahtumat kuusamossa – maahanmuuttajista

Kuusamo tapahtumat

Tavaroiden myynnin ohella myymme myös arpoja, jotka ovat perinteisesti tuoneet hyvän. Tällä sivulla kerrotaan lyhyesti menneestä ja tulevasta, sekä Petäjäkankaan että mahdollisesti muidenkin kenttien tapahtumista, aina tilanteen mukaan. Tapahtumaan ei voi enää ilmoittautua! Tule mukaan erilaisille kursseille, kerhoihin tai tapahtumiin, joissa voit keskustella kavereiden ja kiinnostavien.

KERHOT ALOITTAVAT TOIMINTANSA 17. Eläkkeensaajien boccia – pelivuorot. Liity ryhmäämme kuusamo paintball facebookissa niin saat automaattisesti tiedon kun järjestämme. Ultra Trail Tour Finland -osakilpailu. Järjestöjen tapahtumat, koulutukset, luennot ja teemapäivät ovat usein kaikille avoimia ja maksuttomia sisältäen paljon hyödyllistä tietoa ja mukavaa tekemistä. Tolpanniemeen päin Kitronintietä, ensimmäinen risteys.

Yhdistyksellä ei ole tällä hetkellä omia tapahtumia. Valtakunnalliset tapahtumat löytyvät. Yritystapahtumakalenterissa yrityksille suunnatut tapahtumat, tilaisuudet ja koulutukset Tampereen seudulla. Seuraa kalenteria, ja lisää oma.

Kulttuuriosuuskunta Uulusta loitsivat tapahtuman liikkeelle yhdessä.

Haasta kuusamon kevät! – nuts karhunkierros

Kuusamo tapahtumat

Kuusamon tk:n Majakka -kokoustila. Olipa herkullisia poroburgereita. Hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tapahtumaa. Edulliset hinnat ja Bonusta asiakasomistajalle, kun varaat hotellin suoraan meiltä. Tervetuloa mukaan sydänyhdistyksemme.

Rukan Salonki Race – rullasuksi- ja juoksukisat. Ouluhalli täyttyy keskiviikkona ja torstaina 12. Turvaa Tenaville – tapahtuma järjestetään. Olosuhteet Kuusisaaressa ovat siinä määrin mainiot, että ensi kesä rupeaa olemaan viikonloppujen osalta erilaisille tapahtumille buukattu. Meiltä löydät näöntarkastuslaitteet, kehykset ja lisätarvikkeet. Tältä sivulta löydät Suomen riistakeskuksen ja riistanhoitoyhdistysten järjestämiä tapahtumia ja tilaisuuksia kuten tutkintotilaisuuksia, koulutuksia ja.

Wanhat Mestarit ympäri Suomen kutsuvat viihtymään! Meillä tapahtuu vuoden jokaisena päivänä. AVOIMET KYLÄT – TAPAHTUMAT KUUSAMOSSA 10. Vuotunki: Ulkoilupäivä, pientä kisailua, klo 10 alkaen, Vuotungin kylätalo.

Tekemistä ja näkemistä:Keskellä virtaa joki -näyttely, esitykset, tapahtumat. Katso kaikki tapahtumat Suomen Ladun tapahtumakalenterista. Kuukausikalenteri PDF- muodossa: etusivu, kalenterisivu.