Kuunliljan seuraksi

Toisaalla penkissäni kasvaa rönsytiarella ja peippi hostan alla, mutta maratti on mielestäni paras seuralainen. Onko penkkisi varjoisa vai aurinkoinen? Olen ehkä hieman myöhässä tämän puutarhanlaiton kanssa, mutta haluaisin istuttaa penkkiin kuunliljan viereen jotakin kivoja perennoja. Jaloangervot ovat myös hyviä mesikasveja.

Parhaiten puolivarjossa ja aurinkoisessa, mutta ei paahteisessa paikassa. Liian aurinkoisessa ja lämpimässä.

Alppiruusujen kumppanuuskasvit

Kuunliljan seuraksi

KUKINTA-AIKA: kesä-syyskuu lajikkeen mukaan. KASVUPAIKKA: puolivarjoinen, varjoinen. Lapiolla on hyvä halkaista kuunliljan juuripaakku. Yle seuraa hetki hetkeltä: Parlamentti hylkäsi Mayn brexit-sopimuksen äänin 432–202.

Mä sitten tykkään kuunliljoista, ne tuo kyllä kukkapenkkiin nättiä ilmettä ja rehevyyttä. Varjoisten ja kosteiden paikkojen lehtiperennoiksi mielletyt kuunliljat (Hosta) ihastuttavat myös kukinnallaan. Saisiko sen leikata kompostiin ennen talvea?

Jalokuunlilja ’blue mouse ears’

Kuunliljan seuraksi

Seuraksi kannattaa istuttaa varhaisia sipulikukkia, koska. Kuunliljoja löytyy melkein jokaisesta. Pohjois-Amerikassa toimi kuunliljoihin erikoistunut Hosta-järjestö ja Tanskassa pohjoismainen Hosta- seura, joiden kautta Jari sai paljon tietoa. Katso videolta, mitkä perennat sopivat pensasruusun seuraksi. Valikoimistamme löydät laajan valikoiman laadukkaita, suomalaisia Satakunnan Taimitukun perennoja. Perennojen eri kukkimisaikoja kannattaa hyödyntää niin. Aloitettiin taas eilen kukkapenkin teko ja istutettiin kuunliljoja, mutta nyt ongelmana että mitä niiden viereen?

Mulla kun ei oikein hanskassa nää. Posts about kuunlilja written by viheruni. Päivänliljat, kuunliljat ja kurjenpolvet ovat suosikkiperennojani niiden kauneuden ja helppohoitoisuuden ansiosta. Pionin seuraksi kannattaa valita – kasvupaikasta riippuen – esimerkiksi.

Versoja Vaahteramäeltä-blogia voi seurata myös. Lähtevät keväällä hitaasti kasvuun, istuta niiden seuraan sipulikasveja. Ne sopisivat hyvin kuunliljojen seuraksi uuteen kuunliljapenkkiin, mutta sitäkään ei ollut vielä olemassa. Opinnäytetyön tarkoituksena oli seurata mikrolisättyjen viruksista. Mika, 55, kihlasi kaksi naista samaan aikaan ja meni naimisiin – otti nyt molemmista eron: ”Pitää alkaa etsiä omanikäistä seuraa ”.

Perenna ideoita kuunliljan viereen

Kuunliljan seuraksi

Vuorimänty viihtyy auringon paahteessa ja kuunliljat pääsääntöisesti varjossa. Kuukauden kasvit valitsee Taimistoviljelijät ry. Kutakin kasvukauden kuukautta.