Kranssi ulkooveen

Luonnonmateriaalista tehty pyöreä kranssi esim. Tämä ulko – oveen ripustettava kranssi on tehty punotuista tähdistä, jotka on kiinnitetty metallirenkaaseen ja koristeltu LED-valoilla. Onneksi ehdin napaamaan nämä kuvat juuri ennen kuin lumet sulivat! Täällä ainakin näyttää nyt niin ankealta eikä kauniit jouluvalotkaan.

Tämän 3M Command koukku löytyy nyt meidän ovesta.

5 ideaa: kranssin askartelu

Kranssi ulkooveen

Kranssi punatulkku ja marjat pyöreä. Kaunis valkoinen punottu kranssi. Pikku vinkki tulevan viikonlopun puuhasteluun. Tänään oli sopiva sää lähteä keräämään omasta metsästä materiaaleja kranssin tekoon.

Joulukoristeiden kanssa täytyy muistaa erityisesti paloturvallisuus. Suuriin joulukoristeluihin voi joutua pyytämään taloyhtiöltä luvan.

Diy hulavannekranssi – näin kranssi hulavanteeseen tehdään

Kranssi ulkooveen

Yksi Kosken sitoma kranssi hehkuu rubiininpunaisena pihlajamarjoista. Juuri siksi ulko – oveen on hyvä laittaa ensimmäinen katseenvangitsija. Ripusta kranssi oveen tai korista sillä ruokapöytä. Kranssin voi ripustaa sisälle tai ulko – oveen, sillä sipulikukat kestävät pienen pakkasen ja säilyvät kosteassa. Havuista sidottu kranssi on kestävä koriste ulko – oveen, kuistille tai haudalle. Millä saisin kivasti ja varmasti kranssin ulko-oveen kiinni? En halua naulata keskelle ovea naulaa, kun ei siinä aina välttämättä tule roikotettua koristuksia. Paloviranomainen on armoton: Kranssia ei saa laittaa huoneiston ulko – oveen.

Askartele vaivatta syntyvä kranssi osaksi joulukodin koristelua! Tämän vuoden uutuus on pieni koristeellinen käsinmaalattu kranssi, joka on valmistettu leikatusta metallista. Ripusta se ulko – oveen tai seinälle tai aseta. Kukkiva kevätkranssi on hurmaava ilmestys ulko – ovessa tai sisällä seinällä. Katso videolta, miten helposti kranssi syntyy ja miten sen saa.

Ulko – oveen tai muualle kotiin ripustettu kranssi on monelle perinteeksi muodostunut joulunajan aloitus.

Kiedo kevätkranssi pajusta ja sipulikukista – tämä kranssi on upea

Kranssi ulkooveen

Siitä alkaa valmistautuminen vuoden. Ilona opastaa, miten sidot oman kranssin. Ulko – ovessa orapihlajan marjat saattavat kadota lintujen suihin. Vielä ehdit tehdä ulko – oven koristeeksi kauniin, jouluisen havukranssin. Näillä ohjeilla sen tekeminen sujuu helposti. Kranssilla eli seppeleellä on tuhansia vuosia vanhat perinteet. Havuista valmistettu talvikranssi on kestävä, se säilyy ulko – ovessa tai haudalla kevääseen.

Itse tehty kranssi ulko-oveen syntyy nopeasti ja vaivattomasti valmiista styrox- pohjasta. Yleensä teen itse kranssipohjankin esimerkiksi pajusta. Usko tai älä, olimme ensi kertaa asialla, sillä kransseja ei ole tullut ennen tehtyä. Naapureilta on jo kovasti tullut kehuja ulko – oven kranssista.

Eucalyptus- kranssi ulko-oveen? Kranssien tekeminen on luovaa, mukavaa ja rauhoittavaa askartelua. Tuo kotiin löytöjä metsäpoluilta ja tee itse jouluoksa, kranssi tai ripusta. Vielä pitäisi saada se naula ulko – oveen, jotta saataisiin kranssi paikoilleen. Ulko – ovemme on kauniin vaaleansininen, sopii mukavasti kranssin. Kiedo ulko – ovi havuihin ja koristele oksat käyttäen kulkusia.

Aloita kranssin teko kietomalla renkaaksi muutamia kierroksia ohutta.