Koululiikuntaliitto

Koululaiset sivuilla on tietoa koululaisten tapahtumista ja kilpailuista, tuloksista sekä materiaalia koululaisten liikkuttamiseen. Koululiikuntaliitto haluaa liikuttaa. Missiomme on olla Koulun oma liikuttaja. Tutkitusti liike koulupäivän aikana aktivoi aivoja tehostaen oppimista. Duunitorilta löydät avoimet työpaikat ammatin ja alueen perusteella. Katso avoimet työpaikat ja hae uusia töitä jo tänään!

Paikkakunnalta Helsinki löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Järjestöt -toimialalla. Sulkapalloa pelaamaan voit lähteä yksin, etsiä oppilaitoksestasi parin. Avoimet työpaikat – KOULULIIKUNTALIITTO KLL RY. Nokia River Golfissa kisataan molemmilla kentillä perjantaina 14. Sipoon metsissä vilisee koululaisia tänä syksynä. KLL:N POHJOIS-POHJANMAAN ALUEEN HIIHTOKILPAILUT KE 22. Henkilökohtainen kilpailu pe 26.

Tarjolla uusi juoksukilpailu peruskoulun oppilaille. Sari Turunen Vesisankarit-hanke sari. KLL:n mestaruuskilpailut järjestetään Kuusankosken urheilutalolla. Kisoihin on ilmoittautunut 354.

Kilpailut on rinnastettavissa monessa lajissa. Mukana oli 150 pelaajaa eri puolelta Suomea. Suojalinnan urheilukentällä oli vipinää tiistaina 18. KAIKKIA LÄHTÖJÄ ON SIIRRETTY TUNNILLA ETEENPÄIN!

Samoin verryttelyaikoja ja palkintojenjakoja. Kemissä hiihdetään ensi maaliskuun 16. Vaikka seura ei ole suuren suuri, osallistui Harjuksen uimareita. Lukioiden poikien ykköseksi pelasi Ilmajoki. Kisat ovat lähellä, joten joukkue on suuri ja muutama joukkueen painija on kokemuksen hakumatkalla. Siellä ei veri vapissut, kun Suomen suurin painitapahtuma kaikille koululaisille näki päivänvalon tällä kertaa Vaasassa. Ohjelmaan kuului henkilökohtainen kilpailu.

Koululaiset suunnistivat mestaruuksista Kajaanin Vimpelinvaaralla ja kuusi Olavin Rastin suunnistajaa oli matkustanut paikalle. KLL:n suunnistuskisat järjestetään tänä vuonna Sipoossa pe-la 31. KLL suunnistusmestaruuskilpailut järjestetään Sipoossa 31. KLL kilpailuihin on osanotto-oikeus kaikilla.

Kaksipäiväiset kisat kokoavat Kalajoelle noin. Järjestävänä seurana toimi OK Trian. Huikeaa jalkapalloviihdettä on ollut tarjolla. Taas on mukava reissu tiedossa! ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN MA 20. IRMAAN (löytyy yläpalkista oikealta) tai Timo.

Kisat jännitti vähän aluks tai oikeestaan aika paljon! Eka avaus oli kaikista jännittävin. Kisat ittessään tuntu hyvältä etenki se kun sai tietää että.