Kivilaatan suoja aine

Kisu kivisuoja on kivisuoja – aine, joka tekee keraamiset laatat, kiven sekä saumauslaastit likaa ja vettä hylkiviksi. Soledo Kivisuoja on kotimainen silaanipohjainen kivenkyllästekäsittely. Se estää epäpuhtauksien ja kosteuden imeytymistä kiveen sekä vähentää. Betonikiven suoja – aine, joka impregoi päällystyskivet ja antaa "märällä materiaalilla"-efektin.

Tuote mahdollistaa pitkäaikaisen suojan likaa, vettä ja tahroja.

Kiilto kisu kivisuoja 1l t7423

Kivilaatan suoja aine

Lantanian Avo kivensuoja – aine on tarkoitettu matta ja karkeapintaisille luonnonkiville ja betonikiville, sisä ja ulkotiloihin. Kivisuoja kivi- ja laattalattioiden sekä saumojen suojaamiseen. Imeytyy pinnan huokosiin eikä jätä näkyvää kalvoa. Tummentava suoja – aine kiillottamattomille luonnonkiville ja betonikiville sisä- ja ulkokäyttöön.

Kiilto Seal on suoja – aine, joka tekee keraamiset laatat, kiven sekä saumausaineet likaa ja vettä hylkiviksi. Muodostaa suojapinnan öljyn, rasvan ja veden aiheuttamia tahroja vastaan.

Softcare kivisuoja 500ml suoja

Kivilaatan suoja aine

Helpottaa kalkkijäänteiden ja veden aiheuttamien raitojen poistamista. Väritön, vedenkestävä ja silkinhohtoinen pitkäaikaissuoja. UV-säteilyn kestävä ja likaahylkivä. Kaikille imukykyisille luonnon- ja. Kivimestarin pesu- ja suoja – ainesarja sisältää täsmätuotteet luonnonkivelle, mutta aineista on suuri hyöty myös muilla kodin laatta- ja saumapinnoilla. Kiven suoja – aine korostaa kiven väriä ja luo “märän pinnan” -vaikutelman.

Voi käyttää kiillotetulle, harjatulle tai karkealle pinnalle. Tervetuloa verkkokauppaamme, jonka valikoimasta löydät mm. Tenaxin jähmeää kivikittiä sekä nestemäistä kiviliimaa kivimateriaalien kojaukseen. Suoja – aine, joka tekee keraamiset laatat, kiven sekä saumausaineet likaa ja vettä hylkiviksi.

Ei muodosta kalvoa eikä ohjeen mukaan käsitelty pinta ole liukas. Suojaavan pinnan muodostamista varten laatat voidaan käsitellä lisäksi kivilattioiden suoja – aineella. Vahaa tai muita hoitoaineita ei pidä käyttää. Suoja – aine helpottaa kivipintojen, kaakelien ja laattojen puhdistusta.

Luonnonkivirakenteiden suunnitteluohje 2006

Tutustu tarkemmin ja tilaa Puhdas. Suoja – aine pidentää ja osittain jopa estää, lian ja pesuaineiden imeytymisen tason. Liuotinta käytettäessä (asetoni tai tinneri), lähtee myös suoja – aine, jolloin. Pitkälle kehitettyyn fuorihartsireseptiin pohjautuva GEO-FIX KIVISUOJA – AINE on tarkoitettu erityisesti luonnonkiven ja mineraalipintojen. Tulikivi-kivitasot käsitellään tehtaalla valmiiksi ennen toimitusta.

Tulikivi Care – tuotesarjasta löytyvät suojausaineet niin kiiltävälle kuin mattapintaiselle kivelle. Samaan sarjaan kuuluu myös lattiaa ja saumaa likaantumiselta suojaava suoja – aine (Kiilto Kivisuoja ), joka kannattanee levittää uudelle. Suoja – aine sulkee kiven huokoisen pinnan niin, ettei se ime likaa. Pesonen vinkkaa tekemään suojauksen kahdesti kivilaattojen. Saumasuoja Kiilto Seal 0,5 l on suoja – aine, joka tekee keraamiset laatat, kiven sekä saumausaineet likaa ja vettä hylkiviksi. Kyllästys- ja suoja – aine huokoisille ja keskihuokoisille kivipinnoille. Marmo Wet soveltuu eri tavoin pintakäsiteltyjen.

Tuote soveltuu vain sisätiloissa käytettäväksi. Asian huomaa siitä, ettei laatta yksinkertaisesti ime suoja – ainetta itseensä. Laatan lasitus tai muutoin tiivis pinta ei silti estä saumojen suojausta. Hornum laatta-kivipesuaine Tehokas pesuaine kaikille koville pinnoille.

Puhdistaa laatat, muurit, sokkelit, katot sekä puu- ja muovikalusteet. Filan laadukkaat puhdistus- ja hoitotuotteet on kehitetty yhteistyössä laattatehtaiden kanssa erityisesti laatta- ja luonnonkivipinnoille, mutta myös kylpyhuoneen. Puulevypintoihin (mm. lastulevyt) levitetään tartunta- aine eli ns.