Kissareppu

Kissa repussa on edessä 2 vetoketjutaskua. Selkämys ja olkahihnat pehmustetut. Tassut saa hauskasti silmien päälle. Laukussa myös pikku helistin(saa irrotettua). Kissan naamaosa on iso taskuosa.

Kantolaukku on kantaessa kevyt ja varastoidessa tilaasäästävä ratkaisu.

Kissareppu avaimenperällä – k

Kissareppu

Kuljetuslaukku sopii parhaiten suhteellisen kevyille lemmikeille ja lyhyehköille. Kissareppu on hauska matkustusmuoto kissalle. Kesä alkaa taittua syksyyn ja mikä sen parempi tapa nauttia ihanasta. Derion ilmareikiä on kolme isoa reikää ja verkkoa sivuissa jos katsot tarkasti. Söpö ja käytännöllinen, Osumashi Pooh-chan – kissareppu on passeli koulutielle ja arkikäyttöön!

Kissoja ja koiria on alettu kuljettaa mukana erityisesti kaupungeissa. Selkeä trendi on, että kissoja ja koiria.

Images about #kissareppu tag on instagram

Repussa on vetoketju, ja kätevät taskut molemmilla sivuilla. Repussa yksi iso tasku Edessä pienempi tasku, jonka sisällä pieni tasku esim. Monen erilaisen säilytykseen ja mukana kuljettamiseen soveltuva pieni reppu. Ihana oranssi kerhoreppu suloisella kissan kuvalla! Skip Hopin kerhoreput ovat tilavia, joten mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, kengät ja muu. Repun etuosassa iso vetoketjullinen tasku. Reppu on mukavan kokoinen, sisään mahtuu mm. Pääluettelo: Vienankarjalainen laukku (kissa), jota sen myyjän, W. Krisen, mukaan on aikoinaan käytetty mm.

Skip Hop Zoo Let Kissa -reppu – Lapset – Ellos. Item Type: BackpacksBackpacks Type: SoftbackBrand Name: xiniuCarrying System: Arcuate Shoulder StrapExterior: NoneRain Cover: NoInterior: Interior Zipper. Repusta ei alun perin pitänyt tulla mikään kissareppu, vaan ihan reppu vain. Halusin kuitenkin reppuun heijastimia jossain muodossa ja.

Harmaa reppu jossa kissan kuva. Sopivan kokoinen tarhan aloittamiseen. Meri Meri kissa reppu "Halloween Cat packback" on hauska kissan pään muotoinen reppu korvilla.

Kaupungin kuuluisin kissa kulkee mukana trendirepussa – video

Ota yhteyttä: info(at)kuroineko. Mithila Handicraftin huovutetut reput retkeilevät kissoina, sammakoina ja tiikereinä. Hintaseuranta yli 2 miljoonalle tuotteelle! Lataa tämä ilmainen video aiheesta Kissa Reppu Pussi Pixabayn suuresta valikoimasta vapaasti. Näppärä laukku kouluun tai kerhoon. Kaksi kätevää taskua kummallakin puolella. Fabelabin pieni luomupuuvillainen reppu on täydellinen pikkuruisen selkään.

Kissarepun kanssa on ihana lähteä päiväkotiin, kerhoon tai muuhun suureen. Poika ihastui yhteen kissareppuun joka kuitenkin oli selkeästi tyttöjen reppu. En voinut olla sanomatta, että ottaisitko kuitenkin jonkun muun. Viime viikko oli täynnä kaikenlaista: työhaastatteluita, kadonneen repun metsästystä, Perniön ja Turun reissua.

Meiltä yksilölliset kissatarvikkeet kotitiikerillesi – oli hän pentu, herkkävatsainen tai hopeakuono. Instagram ਫੋਟੋਆਂ ਅਤੇ ਵੀਡੀਓਜ਼ ਨੂੰ ਦੇਖੋ.