Kirvat torjunta

Näillä vinkeillä torjut kirvat puutarhastasi. Ulkona kirva saattaa olla esim. Kirvojen ja muiden vahingollisten, imevien hyönteisten torjuntaan on kehitetty täysin luonnonmukainen ja erittäin tehokas Spruzit- torjunta -aine! Markkinoilla on useita luonnonmukaisia torjunta -aineita.

Katso, miten kirvojen hävittäminen onnistuu.

Miten voin torjua kasvien tuholaisia?

Kirvoja voi häätää myös kotikonstein. Monet kotipuutarhurit suosivat torjunnassa luonnonmukaisia konsteja, kuten raparperiveden. Lukijamatka: Toscana, Italia 3. Helpot neuvot: Häädä kirvat kotikonstein – MTVuutiset. Kaada kymmenen litran ämpäriin noin kaksi desiä nestemäistä mäntysuopaa.

Kirvojen torjuntaan sopii noin kahden prosentin vahvuinen liuos. Useimmiten kirvat ovat lehtien alapinnoilla, nupuissa tai pienissä.

Kirvojen ja muiden imevien tuholaisten torjunta

Kirvat torjunta

Niihin tepsivät myös tavalliset torjunta -aineet. Käytä kirvojen, perhos- ja pistiäistoukkien sekä muiden pehmeäihoisten hyönteisten torjuntaan. Mäntysuopaliuos vahingoittaa myös. Lempein torjuntatapa on yrittää ensin päästä kirvoista eroon ruiskuttamalla kasvit.

Isot puut ja pensaat eivät kärsi kirvojen vioituksista. Pienistä taimista kirvat on syytä torjua. Parvekekasvien tuholaiset ja niiden torjunta. Kirvat ja muut tuholaiset iskevät valitettavasti joskus myös parvekekasveihin.

Varsinkin lasitetulla parvekkeella. Toinen hyvä luonnonmukainen ja ilmainen kirvojen torjunta -aine on nokkosvesi. Kerää saavi löyhästi täyteen nokkosia ja lisää vettä niin, että. Kotikonstein tuholaisia voi torjua myös myrkyttömästi hyöty- ja. Korjattu neljännessä ja viidennessä kappaleessa kirvat kirpoiksi. Kirvat ovat pehmeäihoisia, aikuisena 1,5-4 mm:n mittaisia, siivellisiä tai siivettömiä.

Sitten kirvat erittävät meden mesikasteena, joka houkuttelee kasviin ruusun mustalaikkutautia ja muita. Käytä kemiallista torjunta -ainetta ohjeiden mukaan.

Kirvat kiusaavat kevätviljoja

Kirvat torjunta

Kirvojen paras torjumisaika on heti sen jälkeen, kun kirvat ovat tulleet kasvustoon, eivätkä vielä ole ehtineet aiheuttaa tuhoja. Luonnonmukaisia torjunta -aineita ovat etikka- ja pelargonihappoa sekä. Torjuntaan sopivat Fastac, Sumi. Vesi: Kylmä tai kuuma vesisuihku karkottaa muun muassa kirvoja, jos niitä ei ole. Mikä on turvallinen tapa torjua kirvat paavalinkukasta? Laita kukka isoon tiiviiseen muovipussiin ja ruiskuta spray pullosta pyretriinipohjaista. Metsässä kirvojen torjuntaan ei ole tarvetta.

Teppekillä on myös translaminaarinen vaikutus, eli tehoaine tunkeutuu lehtien läpi ja antaa mahdollisuuden torjua piilossa olevat kirvat. Vioittuneet silmut ja lehdet ovat oireita kirvoista (Aphidoidea). Kirvat imevät kasvien nestettä, jolloin kasvi kituu ja kasvu heikkenee. Kasvien lehdistä pitävät kirvat voivat aiheuttaa runsaasti päänvaivaa kotipuutarhurille. Heinäkuussa kirvat hyökkäsivät puutarhaan. Ensimmäinen hätätoimenpide tehtiin vesiletkulla. Sen jälkeen testattiin luomumenetelmiä.

Paikoin tuomikirvan torjuntakynnys ( kirvoja joka viidennessä kasvissa) on ylittynyt reilusti ja torjuntoja tehty. Tarkkailussa ja torjunnassa on. Rapsikuoriaisen ja -kärsäkkään sekä perunan kirvojen torjuntaan.