Kestopeite

Hinta alkaen 4,99 € Vahva kestopeite UV- suojalla, eri kokoja. Valitse tuote ja katso tarkemmat tiedot:. Jopa 3-4 kertaa kestävämpi kuin kevytpeite! Hopean -harmaan sävyinen peite kestää auringon UV-säteilyä heijastavan pinnan.

Ole kaukaa viisas ja suojaa arvokkaat rakennukset, ajoneuvot, veneet ja puutarha.

Osta kestopeite (0993997012) online shopista

Kestopeite

Edulliset ja monikäyttöiset kestopeitteet löydät Hong Kongista. Katso kestopeite hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Runsas valikoima Kevyt- ja kestopeitteet -tuotteita edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta.

Suojaa säältä, erittäin kestävä, reunoissa kiinnityslenkit. Saat ilmaisen toimituksen myymälöihimme.

Suojapeitteet ja telinepeitteet

Kestopeite

Meiltä löydät eri kokoisia ja eri paksuisia peitteita. Reunoissa on metallivahvisteiset sidontareiät. Kestopeitteet on tarkoitettu vaativaan suojaukseen. Kokemuksen kautta vahvaksi todettu peite.

Sen tuplalaminointi ja reuna- sekä kulmavahvisteet tekevät siitä erityisen kestävän. Asialliset kestopeitteet veneiden, asuntovaunujen tai vaikka halkopinojen peittelyyn. Valikoimassamme on vain nämä ns. Kaikki kesto- ja kevytpeitteet.

Valkoinen UV-suojattu pressu, jossa reuna- ja kulmavahvikkeet. Kiinnitystä varten alumiiniset purjerenkaat 0,5 m välein. Hyvä säänkesto ja käytössä kestävä. Kestopeite on UV-suojatusta polyeteenistä kudottu matto ja laminoitu molemmilta puolilta. Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin.

Laadukas Meltex- kestopeite sopii väliaikaiseen sekä pidempikestoiseenkin suojaukseen. Kestävä peite on pitkäikäinen ja UV-suojattu.

Kestopeite valkoinen 3 x 5 m 180 g

Kestopeite

Ketopeite on kudottu polyeteenikuidusta ja laminoitu molemmin puolin. Peite on kevyt käsitellä, neliöpaino 180g. Y Rakennustarvikkeet ja työkalut. Make pressu on kestävä, UV-suojattu ja kulmavahvistettu peite.

Kumia tai PVC-muovia sisältävät kestopeitteet ja -pressut lajitellaan sekajätteeseen. Kulutusta kestävä PVC- kestopeite, 580 g ja kolme kerrosta. Kestopeitettä käytetään suojaamisessa silloin, kun tarvitaan kevytpeitettä pitkäaikaisempaa suojamateriaalia. Suojapeite monenlaiseen käyttöön. Tällä suojapeitteellä suojaat klapipinot ja muut tavarasi. Molemmin puoli laminoitu materiaali, PP narulla vahvistetut. Hinnat ovat verottomia nettohintoja ellei toisin mainita. Harjun erikokoiset kestopeitteet rakennustarvikkeiden, puutavaran, työkoneiden yms.

Valmistettu UV-suojatusta muovista, joten ei haurastu. Peitteeksi, suojaksi tai alustaksi ulko- ja sisäkäyttöön. UV-suojattu kestopeite 6x10m Kevyt, kestävä ja kulmavahvistettu pressu.