Kattolampun asennus sokeripalaan ongelma

Eli ongelmana on uuden kattolampun kytkeminen vanhan talon olohuoneeseen. Katossa on valmiina sokeripala, jossa on 2 ruskeaa ja 1 sininen. Kattolampun asentaminen nelireikäiseen sokeripalaan? Kattovalaisimen (spotin) asennus (kolmas johto uupuu?) 17.

Lisää tuloksia kohteesta murobbs.

Kattolampun asennus sokeripalaan

Kattolampun asennus sokeripalaan ongelma

Sisustusvalaisimen asennuksessa eteen tulevia ongelmakohtia löydät sivun. Koska väärin asennettu valaisin voi aiheuttaa sähköiskun tai. Lampun johdot ovat ruskea, sininen ja keltavihreä. Kuinka nämä tulisi kytkeä toisiinsa sokeripalan välityksellä? Kerran yritin liittää johtoja, seurauksena kärähti.

Vierailija: "Valaisimessa sokeripala tms.

Miten kytken kruunukytkennässä kun lampun kaikki johdot ovat

Kattolampun asennus sokeripalaan ongelma

Kyseessä kattolamppu joka tulee keittiöön ruokapöydän päälle. Heippa, Nyt on itsellä ongelma kattolampun kanssa, johon kuuluu kolme lamppua. Irrotanko katon sokeripalan vai lampun sokeripalan ja kytken johdot? Ja katossa on kaksipaikkainen sokeripala jossa keltainen ja sitten hämärän kulahtanut harmaa johto, jonka oletan joskus. Mutta tämä lampun kolmas metallilätkä jää siis tyhjäksi? Koska näitä asennuksia saa maallikkokin tehdä, vastaan.

Minulla on olkkarin katossa " sokeripala ", vaikka kaikissa muissa. Tuon lampun suhteen ongelma ei tainnut olla niinkään se pistoke, sillä tämä. Näin helposti asennat verkkokaupastamme löytyvät valaisimet, joissa on muovinen kattokuppi. Mitkä piuhat pitää laittaa sokeripalaan ja yhdistää lamppuun vai mitä minun.

Suosittelen katkaisemaan sulaketaulusta päävirran asennuksen. Varmista sähköturvallisuus – käytä asennuksissa ammattilaista. Asunnonvaihdon yhteydessä muuttaja törmää usein ongelmaan valaisimia asentaessaan. Jos valaisimessa on valaisinpistotulppa, sokeripalan voi korvata.

Putkimiehen kuolema osoitti: omatekoisissa asennuksissa

Kattolampun asennus sokeripalaan ongelma

Haluaisin nyt saada yhden lampun tottelemaan yhtä katkaisijaa ja kaksi muuta lamppua toista katkaisijaa. Kattorasiasta lähtee sokeripalaan. Toimi näin lämpimän lampun rikkoutuessa 27. Valaisinliittimen eli ” sokeripalan ” korvaaminen. Katosta tulee siis 3 johtoa, jotka on kiinni sokeripalassa.

Joko tehdä valaisimesta suojamaadoitettu, jolloin jokainen lampun osa. Valaisimen asentaminen sokeripalaan – YouTube. Jos silti haluaa asentaa, kannattaa tutustua luotettavien internetsivujen. Ilman tätä varmistusta on esimerkiksi kattovalaisimen sokeripalan. Mutta mikä on siis ongelma, jos lamppu palaa?

Katosta roikkuu kaksi johtoa sokeripalassa – musta ja harmaa. Apua olisin vailla, ongelma on seuraavanlainen: Katossa kolme johtoa. Kuinka asennetaan kattolamppu, kun katossa on valkoinen, musta, sininen ja. Moni ei ymmärrä, miten vaarallista on asentaa pistorasian sisältävä kaluste pelkän. Liimataisen mukaan amatööri voi kytkeä vain sokeripalan ja valaisimen. Voit myös lähettää oman kysymyksesi, jos sinulla on sähköinen ongelma. Saanko asentaa katosta ja ulkoseinästä tulevat johdot lampun sokeripalaan vai. Edellytyksenä tämän asennustavan käytölle on, että asennuksen on.

Ei se ongelma ole se johto vaan se katossa oleva pyöreä ”rasia” johon se töpseli tulee kiinni. Kytkentä menee seuraavasti: pistoke = lampunkanta = lampunkanta. Mutta toimisiko tuollainen sokeripalan kautta molemmille lampuille. Olen merkinnyt lampun johdot näillä väreillä.

Tämän uuden asunnon sokeripalaan tulevat ruskea-ruskea-sininen. Vanhemmissa asunnoissa kattorasiassa on usein sokeripala.