Kasvimaan syystyöt

Katso tästä linkistä sadonkorjaanan aikataulu. Puutarhan syystyöt: paranna kasvimaata, suojaa hedelmäpuut jäniksiltä, haravoi nurmikko, kitke kukkaryhmät ja suojaa ikivihreät. Kasvimaan ja hedelmätarhan syystyöt. Sen päälle voi haravoida lehtikariketta talviajan.

Tässä kohopenkkini peiteltynä talvea varten -no joo, on taas erilainen katekokeilu. Muista ainakin nämä puutarhan syystyöt niin puutarhasi on valmis talveen ja keväällä alkavaan.

Nyt on korkea aika aloittaa puutarhan syystyöt

Kasvimaan syystyöt

Sadonkorjuun jälkeen kasvimaalle tehdään syysmuokkaus. Huolella tehdyt syystyöt varmistavat puutarhan seuraavan. Myös kasvimaa käännetään myöhäissyksyllä mahdollisimman syvältä. Viimeisiä syystöitä ehtii tehdä vielä hyvin ennen talven tuloa. Kerää kasvimaan ja kasvihuoneen sato talteen.

Kun sato on korjattu talteen, tehdään kasvimaalla syysmuokkaus ja. Pihan syystyöt ja kuun vaiheet. Meillä kun käy niitä metsäkauriita välillä pihalla, niin onneksi aloittavat aina kasvimaasta.

Pihan ja puutarhan syystyöt

Kasvimaan syystyöt

Haaveiletko omasta kasvimaasta? Houkuttaako ajatus luonnonmukaisesti. Kunnosta kukka- ja kasvimaat kasvukuntoon. Vielä kasvilaatikkojen päälle lehtiä kunhan ne ovat tippuneet puista ja valkosipulit maahan lokakuun.

Aallot ovat vapautuneet jäiden. Työvälineet koottiin säilytyslaatikkoon. Syystyöt: Maa käännettiin ja kalkittiin. Vinkki: Jos kasvimaa kaipaa kalkkia, levitä se jo syksyllä ja sekoita haraval- la mullan pintakerrokseen. Kalkki liukenee parhaiten kosteaan maahan. Kun teet puutarhassa tarvittavat syystyöt ennen lumien tuloa, pääset.

Kalkitse kasvimaa 2-3 vuoden välein, etenkin sipuli on kalkin ystävä. Näistä voisinkin tehdä oman postauksen. Koska olen hitaasti heräävää sorttia, niin kukkasipulit. Puissa näkyy jo reilusti keltaisia lehtiä ja onpa niitä maahankin jo putoilut. Nopeimmat meistä on jo puutarhan syystöiden kimpussa.

Varhaiset pakkassäät ja ensilumi keskeyttivät kasvimaan syystyöt pari viikkoa sitten. Sään taas lämmettyä pistäydyin viljelypalstalle tarkastelemaan vaurioita ja.

Nämä syystyöt ehdit tehdä vielä ennen talven tuloa

Kasvimaan syystyöt

Kaikki tavarat kulkevat siististi mukana kasvimaalle:)". Tämä opas on tarkoitettu kasvimaa-aiheiseen kerhotoi-. Kokeillaan saadaanko aikaseksi aktiivista keskustelua mitä. Myös havavoidut lehdet olisi tarkoitus kasvimaalle kipata.

Tammikuussa kasvimaan ja marjapensaat peittää jo lumikerros. Nyt odotellaan loppusadon korjuuta ja muita puutarhan syystöitä. Tunnisteet: laatikko kasvimaalla.