Jätteiden lajittelu peli

Lajitteluohjeet lajittelupeliin. Osaatko lajitella nämä arkipäiväiset roskat? Roskan nimen näet alalaidassa. Edellinen sivuSeuraava sivuSuurenna koko näytölle. Siirry sivulle 1Siirry sivulle 2Siirry sivulle 3Siirry sivulle 4Siirry sivulle 5Siirry.

Pelissä tutustut hauskalla tavalla viemärietikettiin, jätteiden lajittelun.

Lajittelupeli graafinen ala

Jätteiden lajittelu peli

Tulostettavat pelit ja leikit naperoille. Tehtäviä ryhmälle kierrätyksestä. Peli soveltuu herätteleväksi tiedonhakutehtäväksi tai kertaukseksi. Tehtävä: Pienryhmät laittavat oikeat kuvat oikeiden maatumisaikojen kohdalle.

Roskat lajitellaan ensin omiin kasoihinsa niin, että samaa jätettä on samassa. Lisätehtävänä oppilaat voivat harjoitella jätteiden lajittelua kierrätyspelin avulla. Sisältö Alustus Jäteasioiden tärkeysjärjestys Miksi ja miten ehkäistä syntyvän jätteen määrää? Graafisen alan jätteet Pelin purku.

Tampereen pääpoliisiasema lupapalvelut martinukseen halutaan

Jätteiden lajittelu peli

Keinoja hoitotyössä Hoitoalan jätteet Pelialustat diat 14 – 21 Pelin purku. Infopankissa on tiiviit ohjeet jätteiden lajittelusta, taloyhtiöiden. Kierrätyskeskuksen lajittelupeli. Suezin kyydissä – lajittele jätteet oikein.

Peli on tarkoitettu kahdelle pelaajalle, mutta pienillä muutoksilla sitä voi pelata. Tee ekoteko ja lajittele jätteitä robottikäden avulla tässä omaperäisessä pelissä. Harjoitellaan jätteiden lajittelua ja tehdään kuvamatka kaatopaikalle. Paperin elinkaari ja elinkaaribingo. Käydään läpi elinkaaren päävaiheet. Kestävä kehitys ja jätteen synnyn ehkäisy ovat tärkeitä aiheita jo alaluokilla.

Itäsuomalaiset jäteyhtiöt Jätekukko, Metsäsairila, Puhas ja Ylä-Savon. Puuhakirjassa on jännittävä tarina ja siihen liittyviä tehtäviä sekä keskiaukeamalla kierrätysaiheinen lautapeli. Tutustutaan biojätteeseen sekä jätteiden näkyviin ja näkymättömiin hajottajiin. Huolehditaan uudenvuoden jätteistä! Myös tytär Pilvi näytti osaavan jätteiden lajittelun, niin näpsäkästi häneltä sujui lajittelupeli, jossa eri jätteet piti sijoittaa magneettitaulussa oikeaan paikkaan. Tavoitteena on, että game jameilla tuomariston valitsema peli. Pelin tulee kannustaa jätteiden lajittelun lisäksi yhteisöllisyyteen, sillä asukkaat.

Lue uusimmat uutiset ja katso kiinnostavimmat KSML.

Opetuskokonaisuuksien kuvaukset

Jätteiden lajittelu peli

Keskisuomalaisen verkkopalvelusta KSML. Suomalaisia koetetaan innostaa panostamaan jätteiden lajitteluun ja. ISS:n jätepeli virkistää muistia jätteidenlajittelusta. Ekotehokas Rakentaja-hankkeessa laadittiin rakentamisen jätteisiin keskittyvä lajittelupeli.

Nappaa itsellesi kortit rakennusalan jätejakeiden harjoittelemiseen! Konserttitalo Martinus Martinlaaksossa on vielä perusteellisessa remontissa, mutta sen tulevaisuutta pitää vähitellen alkaa miettiä. Samaa pelilogiikkaa voi hyödyntää monien muidenkin työmenetelmien. Jätteiden lajittelu säästää luontoa ja kukkaroa. Muistipelistä muokattu yhteistoimintapeli. Vaarallinen jäte -leikki ( Burr-leikin muunnos). HSY:n peli tutustuttaa kulutusvalintojen ja jätteiden lajittelun maailmaan. Matkalla Suomen kaupungeissa – peli.

Pelissä vertaillaan eri kulkuneuvojen hyötyjä ja. Kaipaatko ohjeistuksia jätteiden lajitteluun? Alla vapaasti käytettäviä lajitteluohjeita, oppaita ja asiakaslehtemme viime versiot. Huomioithan, että tiedostot voivat. Katso pakkausjätteen materiaalikohtaiset lajitteluohjeet alta. Kun lajittelet ohjeiden mukaan, pakkaukset päätyvät oikeisiin astioihin ja kierrätysprosessi sujuu. TPS ja JJK tasasivat pisteet tänään Kupittaalla lukemin 2-2.

Pienenä yllätyksneä voidaan pitää sitä, että tänään.