Ilves saunavaha kelonharmaa

Sisältää puupintoja hyvin suojaavia luonnonvahoja. Tiksotrooppinen, vesiohenteinen suoja-aine, joka soveltuu saunojen sekä pesu- ja pukuhuoneiden puupanelien suojaukseen. Muodostaa likaa ja vettä hylkivän. Soveltuu saunan puupintojen käsittelyyn. Maalarin vesiohenteinen saunasuoja, puolihimmeä saunatilojen puupintojen käsittelyaine. Käyttökohteet: Saunan sisäseinä- ja kattopaneelit sekä. Sama tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä.

Sävytettävä Supi Saunavaha löylyhuoneen puupintojen käsittelyyn. Tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja ikkunanpuitteiden. Maalit parhaalla hinta-laatusuhteella rakentajille ja remontoijille. Ilves remonttimaali A-pohja valkoinen 2,7L. Huonokuntoisen saunan uudistus Ilveksen valkoisella saunavahalla.

Ilves saunavaha 0,9l kelonharmaa. Ilves Saunavaha Valkoinen ideoita ja ehdotuksia. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. AVATTU KAUPPAKÄYTÄVÄLLÄM KAIKKI NORMAALIHINTAISET VALLILA- VALMISVERHOT JA VERHOKAPAT -20 % Ilves Ilves SAUNAVAHA. Eskaro Vihta 0,9l harmaa saunavaha. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 16,90 €. Ilves pyydä tähdet taivaalta (31) gisele bündchen tom. Ilves -maalit Saunavaha Ruskea. Passar för behandling av träytor i bastu.

Ilves bastuvax kan användas för att behandla både bastulavar och vägg- och takpaneler. Innehåller vax som ger träytan. Ilveksen, Mastonin, RK:n ja Wurthin tuotteita. JYP, 6) Blues, 7) Pelicans, 8) HPK, 9) Jokerit, 10) HIFK, 11) Ilves, 12) Ässät, 13) TPS ja 14) KalPa.

Supi- saunavahan tai -suojan ostajalle laudeliina kaupan päälle! VALTTI KALUSTE- JA TERASSIÖLJY 2,7L KELONHARMAA: VALTTI PUUÖLJY. Kelonharmaata pintaan ja taas on kuin uusi. Arvotaan uutuustuote Ilves Hirsi- ja paneelivaha sisäkäyttöön. Värin voit valita seuraavista: musta, valkoinen, ruskea, harmaa ja kelonharmaa. Sävyt: väritön, valkoinen, musta, ruskea, tummanruskea, kelonharmaa, harmaa. Tutustu kattavaan Maalit -valikoimaamme. Tikkurila Valtti Plus Kesto Epp 2,7L.

Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Maalarin Saunasuoja 2,7l vesiohenteinen edulliseen Tokmanni-hintaan vain 14, 95 € Tokmannin verkkokaupasta. Puuttuu: ilves Elengiina: Valkoinen sauna 2. Etusivu Rakentaminen MAALIT JA KEMIKAALIT Lakat ja öljyt.

Ilves-maalit Saunavaha Valkoinen. Ilves katto- ja pohjamaali Valkoinen 9l.