Idänkurjenpolvi

Se kukkii erittäin runsaasti lähes koko kesän. Peittävä, runsaskukkaisia kasvustoja muodostava. Valikoimistamme löydät laajan valikoiman laadukkaita, suomalaisia Satakunnan Taimitukun perennoja. Perennojen eri kukkimisaikoja kannattaa hyödyntää niin. Siniset kukat kesä-heinäkuussa.

Rennohkot, lamoavat versot, peittävä lehdistö.

Höyrynpuiston yleissuunnitelma

Idänkurjenpolvi

Helppohoitoinen, hyvin kestävä ryhmäperenna. Viehättävä ja kiitollinen idänkurjenpolvi sopii kukkaryhmiin ja maanpeitekasviksi pensaiden ja puiden alle. Kasvupaikka: aurinko – puolivarjo, kuiva–tuore, tavallinen puutarhamaa. Ruotsinkielinen nimi, Praktnäva. Valkokukkainen idänkurjenpolvi, joka täydentää hyvin sinisten kurjenpolvien laajaa ryhmää. Kukat ovat erityisen suuria ja niitä koristaa tummanvioletti suonitus.

Kestävä idänkurjenpolvi sopii myös maanpeitekasviksi.

Pionihulluutta ja puutarhaunelmia

Idänkurjenpolvi

Kasvutapa: tuuhea, mattomainen. Kukinta-aika: Kukinnon väri: violetti: sinivioletti. Mulla on kans tuota kerrottua idänkurjenpolvea ja tykkään kovasti, se tosiaan kukkii aika kauan. On sillä lailla kivasti levinny, että olen voinu.

Kyläkurjenpolvea muistuttavia, sini -. Nojatuoli 2 kpl idänkurjenpolvi luonnonkivi nupukivireunus neidonkurjenpolvi. Kukkii hyvin, mutta täytyy tukea, koska on melko korkea eikä pysy pystyssä omin voimin. Sinivioletti kukinta kesä-heinäkuulla. Hiekkapohjainen kasvupaikka, sopii luonnonpihoille, perennaryhmiin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version. Geranium sanguineum, verikurjenpolvi. Idän kurjenpolvi kukkii aika heikosti.

Tunnistustyöni oli mennyt siis pieleen. Seuraava veikkaukseni on IDÄNKURJENPOLVI. Istutin suloisen kerrotun idänkurjenpolven muotopuutarhaan viime vuonna, mutta se näivettyi ja kuoli heti alkuunsa. Lehdenkärjissä kiirehditään kylvöjä ja taimihankintoja.

Perennapuutarhurin blogi: geranium

Idänkurjenpolvi

Pari viikkoa sitten oli idänkurjenpolvi uutta kierrosta aloittelemassa eli nuppuja paljon. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi. Kuvaoriginaalin mitat: (300 dpi). Türin markkinoilta kuin idänkurjenpolven. Suomalainen nimi: idänkurjenpolvi. Snowbody Peace Begins With A Smile ”Sulo”.

Niistä eri pionit, idänkurjenpolvi ja ukonhatut ovat osoittaneet talvenkestonsa ja asettautuneet taloksi. Monet muut ovat vielä testivaiheessa, kestävätkö vai eivät. Ihanat laventelinsävyt lupiininkukassa. Tässä idänkurjenpolvi ja peittokurjenpolvi ovat limekukkaisen jättipoimulehden kavereina. Joukosta pilkistää tulppaanin lehtiä, jotka saavat. Etupihalle laitoimme pensasaidan. Idänkurjenpolvi – Praktnäva 50 cm.

Kukkii violetinsinisin kukin heinäkuussa. Kauniin lehdistönsä ansiosta sopii yhteen mitä erilaisimpien perennojen ja. Voimakaskasvuinen, pensastava kasvutapa.