Hyttysverkko telttaan

Nämä kätevät hyönteisverkot eivät tarvitse erillistä pidikettä tai edes teltan yläpuolella. Sopii kahden hengen telttaan tai riippumaton tai vuoteen päälle. Laidemmaksi sijoitettu ripustuspiste antaa enemmän tilaa pääpuoleen. Hyttysverkolla, jota on saatavana lisävarusteeksi telttaan tai riippumattoon, vältyt.

Pään suojaksi asetettava hyttysverkko voi olla myös erinomainen lisävaruste. TTTM MoonMosquito Net 360 hyttysverkko hammockiin, valkoinen tai musta.

Yöpyminen ja rentoutuminen

Hyttysverkko telttaan

Hyttysverkon avulla pidät hyttyset ja muut hyönteiset poissa lähettyviltäsi. Laita punkkasi kondikseen johonkin, mihin voit riputaa tämän hyttysverkon yläpuolelle. Helppokäyttöinen ja moneen taipuva tarppi on hyvä vaihtoehto teltalle. Mikäli teltan tai tarpin mukana ei tule maavaatetta tai lattiaa, on se ostettava. Kevyt hyttysverkko on myös siitä hyvä, että jos sille ei tulekaan. On löytynyt pieni reikä teltan katto-osan.

Keveitä telttoja on tarjolla, ja nukkumismukavuus nousee näillä toiselle.

Hyttysverkot ja hyönteisverkot netistä

Hyttysverkko telttaan

Teltta kun alkoi olla valmiina pystytettynä huomasin, että on muuten. Itse livahdimme telttaan makuupussien ja alustojen kera ja kyllä se hyttysverkko onneksi. Hyttysverkon läpi näki jo heti ensimmäisen osan pystytysvaiheessa, että kyseinen teltta on riittävän iso kahdelle hengelle ja parille rinkalle. Viimeisin lisäys telttaan on hyttysverkko. Nallon, samoin kuin useimpien muidenkin telttojen hyttysverkko on niin tiuhaa, ettei siitä ilma pääse läpi riittävästi. Lisäksi oviaukko on Nallossa sisäteltan ainoa.

Kahdelle hengelle, veden pitävä. Hyttysverkko, tuuletus aukot päissä, YKK-vetoketjut. Teltan seinät ja kuljetuspussi on valmistettu kestävästä polyesteristä. Irrotettavan etupaneelin panoraamaikkuna tuo telttaan valoa ja tilan tuntua. Pitkälle vaellukselle lähdetään usein kevyen teltan kanssa tai isommalla porukalla!

Ne sopivat niin matkailukäyttöön kuin mökkirannalle, ja hyttysverkolla varustettu malli toimii. Campstation Pro Teltta, Ajaton ja tyylikäs Ranger mallinen teltta. Ikkunassa ja ovessa on hyttysverkko ja vahva lattia suojaa kosteudelta, lialta ja ötököiltä. Sivuseinät superkestävästä isoakryylistä.

Teltta hengittää kuin puuvillateltta. Etuseinä on varustettu 4-osaisella vetoketjulla ja on osin tai kokonaan irrotettavissa.

Minor – osateltta kahdelle

Hyttysverkko telttaan

Esikoispoika kiikaroi teltan hyttysverkon läpi kotipihaa, joka oli yhtäkkiä muuttunut tuntemattomaksi erämaaksi. Kuopus luki sarjakuvalehteä otsalampun valossa. Teltassa säädettävä huppu, ja sisällä alumiinikalvo joka pitää kesäkuuman ulkona tai kaminan tuottaman lämmön. Ovessa ja ilmanvaihtoaukoissa hyttysverkko. Brettschneider mosquitotent hyönteisverkko teltta yhdelle tai kahdelle. TICKETTOTHEMOON Ticket To The Moon Mosquito.

Hankin tässä Erätukun laavun, kun niitä taas saa. Muutaman yön kokemuksella en aio enää vaihtaa telttaan. Siinä on hyttysverkko ja pohja. Riippumatto- teltta on hyvä vaihtoehto, jos et tiedä ottaakko tellta vai hammock reissulle.

Tämä 2in1 teltta -riippumatto on ratkaisu!