Huoltoyhtiö helsinki

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Paikallinen kiinteistöhuoltomme. Kiinteistöhuoltomme on järjestetty alueittain. Etsi oman alueesi huoltoyhtiö kaupungin mukaan tai kirjoittamalla haku-kenttään. Pyydä tarjous kiinteistöhuollosta Etsi oma huoltoyhtiösi Tee vikailmoitus Tee. Olemme palvelleet jo yli 20 vuoden ajan Helsingin, Espoon ja Vantaan taloyhtiöitä ja yrityksiä. Sivustolla käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja. Helsingissä monenlaista huoltoyhtiötä, isoa ja pientä.

Yrityksemme tarjoaa kiinteistönhuolto palveluita Helsingin alueella. Käytössämme ovat nykyaikaiset työkoneet -ja laitteet. Voimme tarjota taloyhtiöllenne ympärivuotista kiinteistön huolto – ja kunnassapitopalvelua selkeään ja kilpailukykyiseen sopimushintaan. Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme! Kokemuksesta voin suositella seuravaa kilpailutusta varten seuraavia. Yrityksemme toimialue rajoittuu Helsingin Töölön kaupunginosaan, koska haluamme, että kohteemme ovat lähellä meitä. Kohteiden läheisyys tuo luotettavuutta.

Helsingin KH-Isännöinti Oy on kokenut, asiantunteva ja osaava isännöitsijätoimisto. Palvelemme pääasiallisesti Kanta- ja Pohjois- Helsingin alueen. Helsinkiläinen huoltoyhtiö Heiccio Oy tarjoaa kattavat kiinteistöhuolto-, imulakaisu-, lumenauraus- sekä remontti- ja korjauspalvelut taloyhtiöille. Olympiakylä on Helsingin kaupunkisuunnittelun varhainen helmi, josta tuli kaunis ja käytännöllinen. Wanha Kunnon Isännöinti Helsinki Oy. Kasvava helsinkiläinen kiinteistökanta tarvitsee lisää energisiä isännöitsijätoimistoja – me olemme yksi niistä. Yritys perustettiin palvelemaan Katajanokan kärkeen rakennettavia ja saneerattavia. Pidämme kiinteistösi kunnossa sisältä ja ulkoa.

Siltamäen Huolto Oy aloitti toimintansa v. Tervetuloa asioimaan palvelupisteillemme! Starasta saat monipuolisesti kaikki tonttien ja kiinteistöjen hoitoon ja kunnossapitoon liittyvät palvelut – myös kuntokartoitukset aina pihapuita myöten. Astala Isännöinti Oy on luotettava perheyhtiö yli 40 vuoden kokemuksella. ISS:n kiinteistöhuolto huolehtii kiinteistöjen päivittäisestä toimivuudesta, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Teemme kaikki huoltotyöt, siivoukset ja lumityöt. Asiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistönhuoltoa Alppilan, Pasilan, Kallion, Sörnäisten, Vallilan ja Kalasataman alueilla.

Helsingin Merihaka Oy – isännöintiä suurella sydämellä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on itä- Helsinki.