Hirsirakennukset virosta

Tarjousten ja ensivaikutelman perusteella virolainen Tender Ehitus Oü vaikutti sopivimmalta yritykseltä meidän taloprojektiin. Viron höylähirsitalojen valmistajat tarjoavat hyvin laajan valikoiman. Käsityönä valmistetut hirsitalot rakennetaan etukäteen kuivatuista hirsistä kuivissa tuotantotiloissa, joka takaa talojen korkean laadun ja tuotantoprosessien. Jo kolmantena vuotena peräkkäin Palmatinin hirsitalot osallistuivat.

Experianin kanssa tunnustuksen Viron parhaille. Onko kenelläkään kokemusta virolaisista hirsitalotoimittajista ja asennusporukoista?

Moderni hirsitalo syntyi ekomateriaaleista – ”täällä on hyvä hengittää

Hirsirakennukset virosta

Kuinka paljon halvempaa prosenttuaalisesti on hankkia hirsitalopake. Vastaan osui todella edullinen virolainen talopaketti. Hirsitalot kestäisivät maanjäristyksiä vieläkin paremmin. Tarjoukset löydät kun vierität sivua alaspäin. Kaupankäynti kanssamme on helppo asia.

Olkaa ystävällinen ja maksakaa valitsemanne. Baltian vanhin hirsitalojen valmistaja. Parhaat esivalmistetut puurakennukset Suomessa, tee ostoksesi Vierasmaja OY: lta.

Hirsirakentamisen erikoiskurssi 2

Hirsirakennukset virosta

Tuomme maahan ja myymme korkealaatuisia hirsitaloja Virosta. Vanilla Log Houses hirsitalot voidaan käyttää monella eri tavalla: toimistona, kesämökkinä. Hae hirsirakennusta mallistostamme. Vehasen talot valmistaa laadukkaita ja ekologisia hirsilomakoteja, hirsitaloja ja hirsimökkejä, suomalaisen hirren ja vahvan suunnitteluosaamisen ansiosta.

Hirsitalo, hirsimökit ja hirsihuvilat suoraan hirsitalovalmistajalta Kuopiosta. Valmistamme hirrestä mitä haluat. Olemme koko Suomen alueella toimiva hirsirakentaja. Toteutamme hirsimökit ja hirsirakennukset avaimet käteen periaatteella. Tiimatalojen valikoimasta löydät hullun halvat 2-laatuiset hirsikehikot erittäin edullisesti. Yksilölliset massiiviset huvilat veistetään Virossa. Käsin veistetty jälki tuo uniikin ja eläväisen ilmeen huvilallesi.

Mahdollisuus saada höylä- tai pyöröhirrestä. Hirsitalot nyt täydellisesti muuttovalmiina rajattomilla muokkaus- ja yksilöintimahdollisuuksilla. Katso hirsitalon lyömättöt edut! Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Taloesittelyt ovat helppo tapa tutustua taloihimme ja päästä keskustelemaan hirsirakentamisen ammattilaisten kanssa. Katso täältä lähiaikojen tapahtumat!

Ihanat modernit hirsitalot, joissa on tunnelmaa.

Miksi käsinveistetty hirsi?

Hirsirakennukset virosta

Virossa sijaitseva uudehko hirsitalo tuo tuulahduksen etelänaapurimme hirsirakentamisesta. Käsinveistetty hirsi valitaan jo kaatamisvaiheessa rakennukseen. Lue miten muuten käsinveistetty hirsi poikkeaa teollisesta hirrestä. Hirsimökki, hirsisauna tai hirsiaitta pohjoisen Suomen puusta! Onko unelmanasi valmis hirsirakennus ja haluaisitko toteuttaa sen vaivattomasti ja nopeasti? Virossa on voimassa energiatehokkuuden vähimmäisvaatimusten määräys, jonka mukaan pikkutalon energiatehokkuusluku ei saa. Löydä parhaat hirsitalot, hirsimökit, hirsisaunat ja piharakennukset Kontiolta.

Terveellinen ja ekologinen Kontio-hirsitalo on koti, joka yhdistää tarpeesi ja. Kylmillään oleva hirsirakennus poisvietäväksi. Rakennukseen laitettu aikoinaan peltikatto, joka on pelastanut rakennuksen. Piippu purettu katon yläpuolelta pois. Pienen savolaiskylän kylkeen on noussut pihapiiri, joka koostuu tilan vanhoista, kunnostetuista hirsirakennuksista. Eli mäntytukit jouduimme hankkimaan Kaakkois- Virosta, missä talvella.

Störsvikin pilareiden varassa seisova hirsirakennus on komea. Sairanen on yli 20 vuoden ajan toimittanut huippulaatua. Työkomennus Viroon oli antoisa mahdollisuus – Pärnussa. Kurssin päämäärä: Koulutuksen tavoitteena on valmentaa opiskelijaa välittämään hirsirakentamisen tietämystä ja tekniikkaa kohderyhmän.

Tuotantoomme kuuluvat hirsimökit, saunat, aitat ja varastot. Laajasta mallistostamme löydät modernit hirsirakennukset sekä perinteistä tyyliä kunnioittavat. Vanhat hirsirakennukset ympäröivät museon suojaisaa pihaa. Viron kaakkoisimmassa nurkassa sijaitseva Setomaa eli Setumaa on.

Majatalo Vehendi Motell on kasvanut Viron ensimmäisen itsenäisyyden.