Hiomanauhat

Yli 200 erilaista hiomanauhaa niin nauha- kuin penkkihiomakoneille. Löydä oikea nauha helposti käyttämällä suodtintoimintoa – suodata pituuden ja leveyden. Katso HIOMANAUHA hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita.

Vahva ja kestävä nauhahiomakoneen kangasnauha, joka soveltuu monen materiaalin hiontaan.

Hiomanauhat 100 mm x 620 mm

Hiomanauhat

Work sharp hiomanauhat 6000

Hiomanauhat

Valmistamme hiomanauhat mittatilaustyönä millin tarkkuudella monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta. TMT Monitekniikka toimittaa hiomanauhat luotettavasti kaikkialle Suomeen. Ostopalvelun ansiosta voimme hankkia myös muut tarvitsemasi tuotteet. Korkealaatuinen kangasselkäinen hiomanauha metallin ja puun hiomiseen. Milwaukee 75×533mm hiomanauhat materiaalin tehokkaaseen poistoon ja viimeistelyyn, monta eri karkeutta!

Kankaiset hiomanauhat soveltuvat puu-, metalli-.

Vsm abrasives hiomatarvikkeet

Hiomanauhat

Hiomanauha 13x457mm, A45, 337DC yleiskäyttöön.

Hiomanauhat & hiomapaperit

Hiomanauhat

Mirka 13x457mm sähköviilan hiomanauha 3kpl. Uudistettu valikoimamme tarjoaa entistä enemmän karkeuksia ja paremman valikoiman useisiin eri sovelluksiin. Päättömät hiomanauhat – Jussinmäki. Vahva puuvillakankainen tausta tekee tuotteesta todella kestävän. Loppu varastosta tavaratalossa. Lue lisää miten voit tehostaa tuotantoprosessiasi Cubitron II. Myös satinointitelat ja hiomakivet.

Voidaan käyttää teräkselle, ruostumattomalle teräkselle. Korkealaatuiset Mirka- hiomanauhat lasikuidun, puun ja metallin hiontaan. Osta hiomatarvikkeet Wendashop verkkokaupasta. VSM Abrasives hiomanauhat ja hiomafiiberit sekä muut hiomatarvikkeet metalliteollisuuden tarpeisiin nopealla toimituksella suoraan Vantaan varastolta! Imperial hiomanauha 3kpl 75x533mm K40.

Edulliset, kestävät ja laadukkaat hiomanauhat Italiasta takaavat. Laadukkaat hiomanauhat puuntyöstökoneille. Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat.

​laadukkaat hiomanauhat puuntyöstökoneille

Hiomanauhat

HBM 330 mm K60 hiomanauha puulle, 10 kpl.

Joustavat hiomatarvikkeet päättömät hiomanauhat

Hiomanauhat

Korkealuokkainen hiomanauha puuntyöstöön. Tilaa Retkitukulta, nopea toimitus! Laadukas hiomanauha tarrapohjalla. Tervetuloa Fixusnet-verkkokauppaan! Aloita valitsemalla lähin myymälä. Voit etsiä lähimmän myymälän postinumerolla tai kaupungin nimellä ja klikkaamalla. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön.

Sininen parempi hiomanauha pakattuna 10 kpl laatikkoon tai paperiin. Suosittelemme kovien puiden ja lakkojen hiontaan. Nyt hiomme sileäksi hiomanauhojen hinnat. Saksan suurin hiomanauhavalmistaja AWUKO ABRASSIVES on tunnettu kestävistä ja. Kaaviossa esitetään kehänopeudet.

Valikoimastamme löydät kapeat hiomanauhat rullatavara erillisenä myytäville hiomarummuille, reunahiomanauhat ja pitkähiomakoneiden nauhat mittojen. Puulattian hiomakoneen lisävaruste erilaisten puupintojen hiomiseen. Himanauhanpuhdistajalla voi jatkaa hiomanauhan käyttöikää kun sitä säännöllisesti puhdistaa tällä kumipatukalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 1,75 €. Paketissa 3kpl hiomanauhaa Leveys 65 mm Pituus 410 mm. Saint-Gobain Abrasives on Pohjoismaiden johtava hiomatuotteiden toimittaja.

Yritys on osa maailman suurinta hiomatuotteita valmistavaa yritystä, Saint- Gobain.