Helppo virkattu avainnauha

Koruharrastaja Riikka Reinikainen neuvoo, miten voit virkata siron nauhan avaimia tai kulkulupaa varten. Kukkia, pitsinauhaa ja selkeää sileää. Helpot ja kauniit avainnauhat voi virkata vaikka kaikissa lempiväreissä. Tee aloituslenkki ja virkkaa ketjuun silmukoita niin monta, kuin haluat avainnauhan olevan leveä.

Kun leveys on mielestäsi hyvä, tee vielä yksi. Nyt kyllä tuli tehtyä hempeitä avainnauhoja.

Virkkaukset: 57 parasta kuvaa pinterestissä – 2018

Helppo virkattu avainnauha

Tein nämä samalla tyylillä kuin. Tunnisteet: virkkaus ideat, virkkausohjeet. Virkkasin viime vuonna kesälomalla avainnauhan. Huomasin, että tuota postausta avainnauhasta on luettu. Niiiin helppoa ja mukavaa virkkausta:) Langaksi näihin. Asiakastilanteissa helisevä nippu on helppo vetää selän taakse.

Pujota nauhaan klipsi ja virkkaa ympyrä kiinni.

Askartele avainnauha töihin

Helppo virkattu avainnauha

Me ollaan valmistettu avainnauhoja Keplerin uusimman dekkarin tahdittamina. Käännä työ ja virkkaa neljä ks ja 1 kjs kääntymiseen. Tämä oli tosi nopea ja helppo virkattava. Super helppo virkattu pöllö. Virkattu avainnauha helmiriipuksella.

Työpaikan henkilökortti tai avaimet kulkevat avainkaulanauhassa kätevästi mukana. Helppo ja nopea solmukoru on mainio asuste yksiväristen vaatteiden kanssa – käy. Avaa poikkisuuntainen taitos ja taita suikaleen molemmat puolet keskelle, poikkitaitokseen saakka. Huomaa, että jokaisessa linkissä on sekä " helppo " että. Tilasin viime syksynä Nappikauppa Punahilkasta avaimenperä-lukkoja, joista oli tarkoitus tehdä kankaisia rannenauha-avaimenperiä. Virkatut avainnauhat Ilmaista Virkkausta, Virkkaa Ideoita, Virkkausohjeet. Löysin avainnauhan ohjeen tästä. Tein avainnauhan pienemmällä puikolla kuin ohjeessa.

Se on napakkaa ja helppoa virkata. Vaikeustaso: helppo, sopii aloittelijalle. Jos haluat tissiin ripustuslenkin esimerkiksi avainnauhaan kiinnittämistä varten, virkkaa vielä.

Virkkausideoita: 115 parasta kuvaa pinterestissä – 2018

Helppo virkattu avainnauha

Tutorial Isoäidinneliöt, Helppo Virkkaus, Virkkauskuviot, Virkkausohjeet, Virkkaa. Kaisankodilla olen nyt reilu vuoden ohjannut avainnauhojen tekemistä. Pakastin syksyllä omenaviipaleita, joita oli helppo laittaa taikinan päälle. Virkkaa ketjusilmukoita riittävän pitkästi. Riippuu siitä miten pitkän avainnauhan haluat. Jos tulee liikaa, niin ylimääräiset on helppo purkaa pois. Tein tyynyistä kaksipuoliset, joten vaihtelunhaluisellekin on helppo vaihtaa tyyliä.

Tänä keväänä opettajille ja varhaiskasvattajille lähtee avainnauhat lahjaksi. Sitten tein paloista virkaten paidan lähes valmiiksi eikä sekään ollut hyvä joten. Arabialainen ”talli”-nauha Arabialaisten kamelien nauhamuotia Avaimenperä kiiltävästä muovinauhasta Avainnauha Fläta en trasmatta av mattrasor. Tässä DROPS videossa näytämme miten virkataan ruusu. Työ virkataan suljettuna virkkauksena. Puuttuu: avainnauha VIRKKAUS-aiheiset blogit – Sivu 21 – Blogit.

Olan yli menevä virkattu avainnauha – ohje. Oli helppo virkata, onnistuu ihan. Tee pyykkikoriin kahvat, joista se on helppo siirtää paikasta toiseen tai nostaa seinälle.