Hautakivet ja hautamuistomerkit

Uurna-alueilla muistomerkin kokoa on usein rajoitettu. Tässä kategoriassa esittelemme useimmille uurna-alueille soveltuvia muistomerkkimalleja. Hautakivet ja muistomerkit -osiosta löydät paljon hautakiveen liittyvää tietoa, sekä aiheeseen liittyviä artikkeleita. Onko olemassa olevaa sukuhautaa, halutaanko oma hautakivi vai laatta.

Kiviveistämö Levander, uudet hautakivet ja hautamuistomerkit. Hautakivi hinta tarjoukset meiltä ja hautakiven suunnittelu.

Hautakivet ja muistomerkit

Hautakivet ja hautamuistomerkit

Nivalan Kiven hautakivet valmistetaan suomalaisesta graniitista. Saatavilla on seuraavanmallisia hautakiviä:. Hautakivet, hautalaatat, pronssikoristeet, kunnostustyöt. Hautakivi, muistolaatta ja kiven kaiverrus Lahdessa.

Meiltä hautamuistomerkit suunnittelusta toteutukseen. Uudet hautakivet, muistolaatat ja muut. Hautakivi sivulla voitte tutustua kattavaan hautakivimallistoon. Siirry hautakivien verkkokauppaan ja.

Pirkanmaan hautaustoimisto

Hautakivet ja hautamuistomerkit

Hautakivien ja hautamuistomerkkien verkkomyymälä. Kivipaja Jukka Seppälä – hautakivet ja muistomerkit suoraan valmistajalta. Linkki näyttää kuvia hautamuistomerkeistä. Linkki ilman oranssia neliötä näyttää hautausmaaluetteloita ilman kuvia. Ainutlaatuiset, täyspronssiset muistomerkit kestävät tuhansia vuosia, vain Memoria. Hautakiven siirrosta, kunnostuksesta, oikaisusta ja uuden nimen. Ihan pikkurahalla hautakivi ei omaisen haudalle tule.

Suurin osa hautamuistomerkeistä on tehty kivestä. Kivetyt kummut olivat luonnollisia hautamuistomerkkejä. Uusien hautakivien valmistuksen lisäksi yritys on erikoistuneet lisänimien kaiverruksiin sekä hautakivien puhdistuksiin ja uudelleen kultauksiin. Olemme hautakivien valmistukseen erikoistunut perheyritys. Hautamuistomerkit suoraan valmistajalta. Varpaisjärven graniitti oy on kiviveistämö, joka omaa yli. Perinteisellä hiekkavalutekniikalla valetut hautaristit ja muistomerkit.

Suunnittele muistomerkki tietokoneohjelmamme avulla. Tavallisesti hautakiveen kaiverretaan vainajan nimi, syntymä- ja kuolinaika, mutta menneinä. Nykyään on saatavilla myös lasisia hautamuistomerkkejä.

Hautakivet ja hautamuistomerkit

Hautakivet ja hautamuistomerkit

Tule käymään Mikkelin, Ristiinan, Mäntyharjun tai Puumalan hautaustoimistolle. Hautaustoimisto Mielonen Oy toimittaa Kaavi Kivi Oy:n hautamuistomerkit. Hautaoikeuden haltija päättää haudalle sijoitettavista hautakivistä ja muista. Kaikki hautamuistomerkit on tapitettava tai kiinnitettävä muutoin turvalisesti.

Tunteella ja luottamuksella suomalaisia hautamuistomerkkejä ja hautakiviä. Katso hautakivimallistomme ja testaa hautakiven. Pohjoismaissa suosittu hautakivien koriste. Lasinen hautakivi on uudenlainen kaunis, kestävä ja hautausmaan arvoa kunnioittava. Sadean hautamuistomerkkien lasit ovat joko karkaistua turvalasia tai.

Asiantuntijamme auttavat teitä hautamuistomerkin suunnittelussa ja. Muistomerkki kertoo tarinaansa kymmeniä, jopa satoja vuosia. Siksi persoonalliseen suunnitteluun kannattaa varata aikaa. Raahen Kukka edustaa valtakunnallisesti toimivaa perinteikästä Kaavin Kiven kiviveistämöä.

Kauttamme voitte tilata mieleisenne.