Hautakivet hinta

Yksilölliset ja kauniit hautakivet Tampereelta. Tutustu hautakivi hinnastoon ja malleihin! Suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaan myös lisänimi kaiverrukset ym. Miten hautakiven hinta muodostuu?

Ihan pikkurahalla hautakivi ei omaisen haudalle tule.

Muistokivet aikain virrassa

Hautakivet hinta

Säästää voi, jos hankkii kiven itse. Ilmoitettuun hintaan sisältyy yhden vainajan nimitieto, teknisten tietojen sisältö sekä ASENNUS HAUTAPAIKALLE MANNER- SUOMESSA. Moni pitää kuitenkin hautakiveä kalliina hankintana. Olet ehkä kuullut hautakiven hinnan olevan tuhansia euroja. Hautakivi edullisesti ja luotettavasti!

Teemme hautakiviä ja myös kuljetamme ja asennamme hautakivet itse. Uudet hautakivet paikoilleen asennettuna, muistomerkkien hinnat alkaen 400eur sis.

Polar granit oy – korpilahti

Hautakivet hinta

Haemme myös muistomerkille tarvittavat luvat seurakunnasta. Annamme maksuttoman hinta -arvion niin uusista hautakivistä kuin vanhan. Kiviveistämö Levander, uudet hautakivet ja hautamuistomerkit. VARASTOSSAMME ON LAAJA VALIKOIMA EDULLISIA HAUTAKIVIÄ. Meiltä saat uudet hautakivet, lisänimien kaiverrukset, entisöinnit, puhdistukset, oikaisut, veistokset ja kaikki hautakiviin liittyvät työt lähes 30 paikkakunnalla. Kivitason hinta muodostuu eri osa-alueista, joten pohjapiirustus on hyvä liittää tarjouksen. Valmistamme kivestä tarpeenne mukaiset hautakivet, kivitasot, porraskivet. Reunat ja päällinen: lohkottu 970 €. Paljonko suunnilleen maksaa ihan perusmallinen hautakivi johon mahtuu kaksi nimeä?

Puijon Kivi on yli 50 vuoden kokemuksen omaava kiviveistämö Kuopiossa, joka myy suoraan itse valmistamansa hautakivet koko Itä-Suomen alueelle. Tulevan hautakiven hinta tulisi huomioida myös perunkirjoituksessa. Alla esimerkkejä hautakivistä, kuvasto noudettavissa liikkeestämme sekä nähtävissä valmistajan. Meiltä saat laadukkaat ja näyttävät Kaavin Kiven valmistamat hautakivet.

Meillä hautakiven hinta on osa kokonaispalvelua. Suomen Kivivalmiste Oy on Suomen suurimpia hautakivien valmistajia, joka valmistaa ja pintakäsittelee kivet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Edulliset vakiomuotoiset hautakivet

Hautakivet hinta

Valmistamme hautakivet korkealaatuisista suomalaisista raaka-aineista perinteisellä ammattitaidolla. HAUTAMUISTOMERKIN HINTAAN SISÄLTYY. Jokainen hautakivi valmistetaan tilauksesta, asiakkaan toivomusten mukaiseksi. Hintaan vaikuttavat kiven koko, materiaali, työstöt, koristeet ja erikoistyöt. Edulliset vakioimuotoiset hautakivet on saatavissa mustasta tai punaisesta kivilajista tehtynä.

Hintaan sisältyy nimen kaiverrus kullattuna tai hopeoituna. Suunnittelemme ja valmistamme käsityönä yksilölliset hautakivet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Veistämöllämme on lähes sata mallikiveä nähtävänä ja suurin. Vuosikymmenten perinteellä ja kokemuksella valmistetut kivituotteet kotimaisesta graniitista. Maan routimisen joka suuntaan kallistamat hautakivet pistivät aina. Koneella tehtävän työn hinta voi olla esimerkiksi 100 euroa tunnilta. Valmistamme tilauksesta haluamanne muistomerkin nykyaikaisin konein laadukkaana käsityönä. Teemme vanhoihin hautakiviin lisänimien ja -kuvioiden kaiverruksia sekä kunnostustöitä.

Muistomerkit toimitetaan paikalleen asennettuna. Hinta sisältää kultauksen, hopeoinnin tai maalauksen ja kuljetuksen.