Fluoriitti koru

Nimi fluoriitti on peräisin latinan sanasta fluo, joka tarkoittaa virtausta (flow). Sininen fluoriitti on harvinaisinta löytää. Tämä erä on huippulaatuisinta sellaista! Purppura fluoriitti, litteä kivi 40mm.

Keltainen fluoriitti, rumpuhiottu 30 mm.

Kapussi kivi fluoriitti vaaleanlila 10mm 1kpl

Fluoriitti koru

Kapussi kivi fluoriitti vihertävä 10mm 1kpl

Fluoriitti koru

KUVAUS: Lasikiiltoinen, läpinäkyvä, fluorisoiva mineraali, jonka hyvin muodostuneet kiteet ovat yleisimmin kuutioita, oktaedreja tai niiden yhdistelmiä. Kaulakoru: fluoriittisydän 3x3cm riipus liukusolmunauhassa. Kaikki korunosat 925-sterlinghopeaa. Läpikuultavaa ja kauniin hennon vihreää fluoriittia raakapalana. Alapuoli tasainen, joten sopii myös nappikorvakorujen valmistukseen.

Yhteensopiva korupohjan kanssa.

Muinaisten kivien voimat e

Puuttuu: fluoriitti Korukivet – HaniDesign hanidesign. Kalevala Onnen sydän kaulakoru, hopeaa. Jalokivin varustettujen korujen jäänteitä on löytynyt esihistoriallisilta paikoilta. Se vaikuttaa myönteisesti ajatteluprosessiin ja kehittää kykyä ymmärtää uusia.

Tiukimmillaan kiinni koru on 17cm ja siinä on säätövaraa n. Rapulukon voi kiinnittää myös “keskelle ketjua”, jolloin sitä. Vintagetyylinen Akaattikaulakoru. Tuo tietoisuuteen puhdistavia ja. Fluoriitti tähti 16×16 mm, 4 kpl. Kaksonen: tiikerinsilmä, sitriini, akaatti, helmi, hunajakalsiitti, fluoriitti, sininen topaasi. Izabel Camille koruja, Katso toivomuslistaa. Lajittelu, oletustapa, Lajittele: ostetuin ensin, Järjestä uusimman mukaan, Lajittele: halvin ensin, Lajittele:.

Maisemajaspis ja Amatsoniitti rannekoru käsintehdyllä hopeisella koristehelmellä.

"healing 7 chakra" kivirannekoru 8mm

Fluoriitti koru

Designed by Uli hoitava kivikoru. Picture Jasper and Amazonite bracelet with.

Sateenkaarifluoriittihelmet

Suurin osa meidän kivihelmistä myydään tukkunauhana, helmet ovat siis tilapäisesti pujotettu nauhaan kuljetusta varten. Tukkunauha on edullisempi kuin. Helppo tapa puhdistaa koruja on asetella kivikorut ikkunalaudalle tai parvekkeelle. Ihastuttava, herkkä ja tyttömäinen kaulakoru, jossa sekatekniikalla. Puhutteleva kaulakoru, jossa riipuksena siivenmuotoinen fluoriitti -korukivi. Upea, Intiassa käsityönä tehty riipus puolijalokivillä.

Mukana säädettävä nyöri ja kaunis lahjapussukka. VOIMA: Muinaisten uskomusten mukaan fluoriitti oli hyödyksi hampaille ja luustolle. Simpukankuoret ovat ihmiskunnan vanhimpia koruja. Ihastuttavan herkät, lasimaiset kivihelmet fluoriitista.

Kauniisti valon läpi päästävä korukivi. Kuvaus: Upea vihreän sävyinen agaatti ja fluoriitti kaulakoru. Kuvaus: Näyttävä lila agaatti ja helmiäis kaulakoru.