Fin lava kantavuus

Tutustu FIN- lavavalikoimaan, ota yhteyttä ja tilaa. Kehälavassa taas kaikilla sivuilla on pohjalauta, mikä parantaa lavan kantavuutta. FIN-lavat tunnistat parhaiten kulmavälituessa olevasta FIN- polttomerkinnästä. Standardimittaiset ja varmasti.

EUR- lava laadukkaasti nopeilla toimituksilla.

Muovilava helposti netistä

FIN- lavat korjataan sille kuuluvien standardien mukaisesti. Pylväselementin nimelliskantavuus 30 tonniin asti. Tunnusmerkkinä lavalla on FIN -leima ( Kuva 4). FIN -lavaa käytetään pääosin Suo- messa. Tietämättä tuota kappalemäärää paha sanoa, kantavuus riittää kuitenkin kun ei niitä paljon enempää mene vaikka miten kääntelet.

Lavametrit, 42 m, Lavapaikat, 104 eur, 74 Fin.

Kuormalavahylly p90 asennusohje (08

Kertalava on kevyempi ja edullisempi kuormalava kuin standardoidut Fin – ja Eur- lavat. Meiltä EUR- ja FIN -standardien mukaiset käytetyt kuormalavat sekä käytetyt kertalavat edulliseen hintaan. Taas näissäkin eri luokat eroavat kantavuudeltaan ja laadultaan. Kuormalava, Eurolava, käytetty, Laatu C, tumma. Näiden käyttö on vuosien mittaan vähentynyt. Yksittäisen kollin maksimitat (cm):. Täysperäyhdistelmä ( 18 m ) ( FIN ) ( lämpö ). FIN lavat, lavakaulukset ja teholavat tuottajahinnoilla. Varastossa A- ja B-laatua Käytössä.

Alla aukot haarukkatrukille – Ei sovi pumppukärrylle tai. Kantavuus tulee haasteeksi näillä uusilla mitoilla. Yleisesti käytössä oleva FIN lavan rahdituspaino on 925kg, joka vanhoilla 60tn. EUR- lavapaikka (0,8m x 1,2m) rahdituspaino 740 kg.

Käytetyn kontin todellinen kantavuus riippuu sen iästä ja kunnosta.

Lavojen ja kuormalavahyllyjen mitoitus

Mitä haastavammat olosuhteet, sitä leveämpi hymy on Gator HPX – lava – ajoneuvon kuljettajan kasvoilla. Hulppea 454 kg:n kantavuus, neliveto ja osittainen. Täyskorkeat ovet, jotka avautuvat 180°. Sivuliukuovesta mahtuu eurolava. Käytettyjä FIN lavan vetotasoja. Lavavaunujen kantavuus: 800 kg. Säädettävä lava -alusta sopii hyvin myös siirrettäväksi. Myymälä- eli teholavan ja standardirullakon pohjamitta on 600.

FIN – lava tai -lavapaikka (1,0 x 1,2 m) 925 kg =. Tilavuus 5m3, 6m3 tai 7m3, Euro- lava lastattavissa. Kollin massa saa olla korkeintaan puolet vastaavan lavapaikan. Olosuhteet: Järjestelmän osat ja kantavuustiedot on suunniteltu normaaliin kuivaan. Tonnin kantavan lavan pinta-ala on 1,2 neliötä, joten se kuljettaa kuution vesisäiliön, 40 säkkiä kuivabetonia tai takalaita auki 41 gyproc-levyä. Tukeva, erillisellä palkilla oleva runko. Matala rakenne helpottaa kuormausta, runsas lisävarustevalikoima.

Telavetoinen kuormajuhta, jonka kantavuus on jopa 500kg. Nousee jopa portaat, lava on kippaava ja sen leveyttä voidaan säätää. Voimme toimittaa juuri oikean kokoisen lavan, joka on kuljetusten, tilan ja hinnan puolesta kustannustehokas. Putkirunko, sähkösinkittyä terästä – kantavuus 800kg – paino n.