Auto tunniksi

Vuokraa auto Helsingissä DriveNow-palvelusta. Autovuokraamo 24Rent vuokraa pakettiautot, henkilöautot, pikkubussit ja tila- autot. Halpa autonvuokraus on tehty helpoksi, mukavaksi ja joustavaksi Auto. Nouto- ja palautus Neljäs Linja, Kauppakeskukset Kaari, Itäkeskus, Myyrmanni.

Ekorent laskuttaa kuitenkin tunnin kerrallaan, joten pikaiseen käyttöön autoa. Auto palautetaan vapaalle EkoRent-palvelupisteelle silloin, kun itselle sopii.

Auton vuokraus bilia kaivoksela

Auto tunniksi

Vuokaa auto – Autovuokraamo Autojeesi – Auton vuokraus Helsinki Vantaa Espoo – Edulliset vuokra-autot ja pakettiautot. Voit vuokrata meiltä auton tunniksi, päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuodeksi aina edulliseen hintaan. Meiltä on lisäksi saatavana laaja valikoima autojen. Voit vuokrata auton tunniksi, päiväksi tai viikoksi suoraan auton omistajalta. Voit myös laittaa oman autosi tienaamaan Vertaisuokrauspalvelun kautta.

Liikkuvuuspalvelussa auton saa käyttöönsä viikonlopuksi tai kuukaudeksi – kiinteään hintaan. Finanssiryhmä OP laajentaa toimintaansa yhteiskäyttöautoiluun ja tuo uuden autopalvelun pääkaupunkiseudulle parin viikon päästä. Auto lainaan vaikka pariksi tunniksi.

Vuokraa auto helsingissä drivenow

Auto tunniksi

Markku Vlasow toteaa maakunnassa olevan hyviä kuskeja, koska autot ovat pysyneet priima-kunnossa. Saat Whim- auton aina samaan kiinteään päivähintaan (24 tunniksi ), jonka voit valita neljästä eri hintaluokasta tarpeidesi mukaan. Käyttäjä maksaa vuokraa vain siitä ajasta, kun auto on hänen käytössään sekä. Auton vuokraus Hertzin Bilia Kaivokselan toimipisteessä on helppoa – Vuokraa Hertziltä henkilöauto, pakettiauto, tila- auto, maastoauto tai minibussi. Meillä on vuokra-autoja moneen lähtöön.

Varaa käyttöösi henkilöauto, pakettiauto, tila- auto, maastoauto tai minibussi. Puuttuu: tunniksi PakuOvelle. Ford Grand Tourneo Connect tila-autoja. Tila-autoihin mahtuu hyvin isot ostokset tai jopa 7 henkilöä. Haluan auton joka inspiroi minua!

Valitse vain päivämäärä ja aika ja me hoidamme sinulle toivomasi auton toivomillasi. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen. Tarvittaessa myös toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen – vaikkapa kotiisi.

Helsingin Autovuokraamo auttaa edullisesti ja nopeasti, tarvitsitpa auton vain muutamaksi tunniksi tai sitten vaikka muutamaksi viikoksi. Helpoin tapa vuokrata auto tunniksi tai vaikka koko viikonlopuksi. OP Yhteisautolla voit hurauttaa viikonlopun viettoon mökille tai sillä voit kuljettaa isommat. Meiltä voit vuokrata auton yli 10 eri paikkakunnalta.

Auto käyttöön kolmeksi tunniksi

Auto tunniksi

Tarvitset sitten vuokra- auton heti, tunnin, päivän tai viikon päästä niin vuokra- auto. Säästä yrityksen kuluissa ja vuokraa auto väliaikaiseen autontarpeeseen. Tarjous sisältää M-luokan pakettiauton neljäksi tunniksi 50 kilometrin ajomäärällä. Esimerkiksi Joensuussa arkena aamupäivällä kolmen tunnin varaus maksaa 32 euroa.

Kokonaisen vuorokauden vuokraus maksaa arkena 53. Vaihtoautot ja auton vuokraus palvelevasta Autopiste Arvolasta. Tutustu vuokra -autoihimme – meiltä onnistuvat vuokraukset niin muutamaksi tunniksi kuin. Siirry kohtaan Kuinka yksi vuokrausvuorokausi määritellään?

Europcar myöntää 30 minuutin veloituksettoman ajan 24 tunnin. Oletko sinäkin tyypillinen suomalainen eli ajat autollasi keskimäärin reilun tunnin vuorokaudessa ja muun ajan auto seisoo parkissa? Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Raahen.