Yritystukien saajat 2017

Suomessa jaetaan vuosittain noin neljä miljardia euroa yritystukia. Verotukien saajista on kuitenkin ollut tähän asti vaikeaa saada tietoa. Maakunnittain yritystukien saajien toimialat kuvastavat alueen. Siirry kohtaan Tukien saajia – Perinteisiä tukien saajia Suomessa ovat olleet mm.

Ammattitaidottomat poliitikot ovat sallineet tukien väärinkäytön, Hannu Heinonen kirjoittaa.

Lisää vettä pulloon ja vientiin asikkalassa

Yritystukien saajat 2017

Muita tuen saajia olivat NLC Ferry ja Saimaa Travel. Lastialustuen saajien kärjessä oli Finnlines, ja muita isoja tuen saajia rahtialuksissa olivat. Samalla kun sosiaalietuuksia ja palveluita karsitaan, yritystuet ovat. Valtio myöntää joka vuosi neljä miljardia euroa yritystukia. Poliittisilta päättäjiltä puuttuu rohkeus karsia yritystukia. Vartia kirjoittaa, että yritystukien takana on poliitikkojen hyvä tarkoitus – yritysten.

Vartia huomauttaa lisäksi, että noin puolilla energiaveron palautuksen saajista tuen suuruus on vain 0,3 prosenttia liikevaihdosta.

Suomi jakaa tehottomia yritystukia miljardeittain vielä pitkään

Yritystukien saajat 2017

Toinen polttava aihe, joka herättelee vahvoja tunteita ovat yritystuet ja. Kuusamon Rukalla toimiva Rukakeskus on eniten yritystukea saanut. Yritystuki on pohjaton kaivo 25. Eikös suurimpia tukien saajia ole nämä tuulimylly-yhtiöt joilla e ole edes yhtään. Poliittiset päättäjät ja yritystukien saajat perustelevat tätä käsittämätöntä miljardipottia työpaikoilla ja kilpailukyvyllä. Valtiovarainministeri Petteri. Vihreät haluaa kohdentaa yritystukia tuotekehitykseen. Ylen tutkivan journalismin ohjelma MOT on tutkinut suurimpia yritystukien saajia.

Katso oman maakuntasi 10 suurinta maataloustuen saajaa. Katso tästä Nokian suurimmat yritystukien saajat – listan kärjessä komeilevat kovat nimet Sandvik ja Nokian Renkaat. Suurimmat palautusten saajat ovat matkustaja-autolauttoja liikennöivät varustamot. Jos työttömiltä leikataan niin mielestäni pitäisi yritystuet poistaa ihan kaikki kerralla.

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettujen kehittämishankkeiden ja yritystukien saajien tulee ilmoittaa hankkeidensa. Valitse joko kalenterivuosi tai EU:n varainhoitovuosi (16.10.–15.10.). Tulokset lajitellaan siten, että suurimmat tuensaajat ovat listassa. Etelä-Karjalaan maksettiin viime vuonna viljelijätukia, hanke- ja yritystukia sekä rakennetukia yhteensä 35.

Erkki virtanen lyttää yritystukia yle

Yritystukien saajat 2017

Kansanedustajista suurimpien tuen saajien listalla ovat muun. Asetusmuutoksen myötä yritystukea voidaan nyt myöntää myös käytettyjen. Sen sijaan työryhmä on päättänyt järjestää suurimpien yritystukien saajien kuulemisia. Tuulivoimalatuet tekevät niiden saajista roope ankkoja, joiden rinnalla.

Tosin hankkeen nimi on yritystukien uudistaminen. Rahoitetut hankkeet (ml teema-alahankkeet), joista. Tuulivoimayhtiöille maksettu 417 miljoonaa yritystukia. Ilmajoen Santavuorella EPV Tuulivoima tappoi teeren 25. Valtioneuvoston asetus maaseudun yritystuesta annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta.

Myös valtaosa saajista, 37 yritystä 52:sta, oli päijäthämäläisiä. Kirjoitus on julkaistu Maaseudun Tulevaisuudessa 24. Viljelijätukien lisäksi maksettiin hanke- ja yritystukia, rakennetukia. Erkki Virtanen ei usko, että yritystukia saataisiin leikattua.