Yövalo tähtitaivas

Nukahda tähtitaivaan alla tähtiä ihastellen! Tähtitaivasyövalo on kilpikonnan muotoinen yövalo, jonka kilven LED-valoprojektori heijastaa tähtitaivaan huoneen. Twilight Ladybug on yövalo, joka heijastaa tähtiä huoneen kattoon. Projisoitu tähtitaivas sisältää kahdeksan oikealtakin taivaalta löytyvää tähtikuviota.

Tähtitaivas -projektori valaisee tähtitaivaan pimennetyssä huoneessa. Valo rentouttaa, ja se sopii esimerkiksi aistihuoneeseen tai -telttaan sekä yövaloksi.

Tähtitaivas projektori yö valo ø120mm

Yövalo tähtitaivas

Tämä uniikki sateenkaarivalaisin muuttaa lastenhuoneen katon tähtitaivaaksi. Voit valita muuttuvan valon tai viidestä värisävystä yhden. LED tähtitaivaan avulla luot keskiyön tähtimeren kotiisi, valaisemaan piteimpinä. Projektori heijastaa huoneen kattoon tähtitaivaan.

Todellä kätevä kannettava yövalo luo turvallisuutta kun lapsi voi ottaa sen itse. Säädettävän linssin avulla voit luoda kiehtovan tähtitaivaan mille tahansa. Luo uniystävällinen ympäristö lapsellesi suloisten yövalojen avulla.

Ole se valo joka olet: enkeleitä ja villasukkia

Yövalo tähtitaivas

Yövalot valaisevat lastenhuoneen samalla, kun ne rauhoittavat lasta nukkumaan mennessä. Paras yövalo lapselle on kannettava yövalo. Kidsteristä löydät monipuolisen valikoiman lasten kannettavia yövaloja, seinävaloja ja valokaruselleja. Star Projector – yövalo, vihreä. Upea sateenkaarivalo, joka muodostaa tähtitaivaan kattoon. Kaunis tähtitaivas toimii myös yövalona lapselle.

Voit valita kolmesta kauniista väristä mieleisesi, saat tähtitaivaan keltaisena, sinisenä tai vihreänä. Vain US$9,55, osta tähdet tähtitaivas LED yövalo projektori luminaria kuu uutuus taulukko yö lamppu akku USB yövalo lapsille violetti DealExtremestä nyt. Eine kleine Nachtmusik, Twinkle Twinkle Little Star. DUUX projektorilla luot lapsen huoneeseen kauniin ja rauhoittavan tähtitaivaan.

Etsitkö edullisia LED- yövalot verkkokaupasta? Yövalo on turvallinen lastenhuoneessa, koska laite toimii vain 5V jännitteellä. Duux yövalo heijastaa huoneen kattoon tähtitaivaan, ja luo lastenhuoneeseen turvallisen tunnelman. Go Glow Pyjamasankarit Pöllötär Taivuteltava Yövalo. Etsitkö uutta, tunnelmallista yövaloa, joka piirtää vaikkapa tähtitaivaan kattoon? Energiapihi ja miellyttävästi valaiseva yövalo.

Erilaisia Skip Hop yövaloja osoitteesta lastenverkkokauppa.

Skip hop moonlight & melodies yövalo (pöllö)

Yövalo tähtitaivas

Kannettavia, halittavia ja tähtitaivasta heijastavia versioita yövaloista eri tarpeisiin. Halittava pehmoeläin, joka heijastaa tähtitaivaan seiniin ja kattoon kolmessa rauhoittavassa värissä. Kuuntelimme veden liplatusta allamme, kaupungin yövalot välkkyivät ympärillämme ja yläpuolellamme aukesi huikea syysöinen tähtitaivas. Aukioloajat: ma–to klo 8–15, pe klo 8 –14. Käyntiosoite: Keskussairaalantie 20 (la détente valoisienne) Postiosoite:.

Kauniita kuvioita seinille heijastava Star Master – yövalo! Yövalosta on saatavilla kaksi erilaista värillistä teemaa: tähtitaivasta muistuttava Star. Led plafondi 60 W Kupu akryyli tähtitaivas efektillä ja valonvärin säädöllä ja kaukosäädin yövalo toiminolla. TÄHTITAIVAS ASTROSTAR YÖVALO YÖLAMPPU TÄHTILAMPPU W190. Siinä on himmennettävä, lämminhehkuinen valo, neljä lempeää melodiaa ja neljä.

Yövalossa on harmaansävyinen pöllö, jossa valittavana neljä melodiaa sekä.