Ylläs talvikävely

Ylläksen alueen reittikarttoja voit ostaa alueen yrityksistä. Ylläksen matkailuyhdistyksen laatimien paperisten karttojen tuotto menee lyhentämättömänä latujen ja. Laskettelua, hiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua, maastopyöräilyä kesällä ja talvella, melontaa, kalastusta, retkeilyä. Ylläksellä on noin 50 kilometriä merkittyjä lumikenkäreittejä ja opastetuilla lumikenkäretkillä kuulet tarinoita Ylläksen tunturiluonnosta ja kylistä.

Sport Resort Ylläksen pysäköintialue Ylläsjärvellä. Keräsimme 5 reittivinkkiä eri puolilta puistoa: Ylläksen tuntumasta, Pallaksen. Reitti on merkitty sinisin aurauskepein ja sinisin talvikävely – ja. Levillä on huollettuja talvikävely – ja pyöräilyreittejä yhteensä noin 23. Aakenustunturi sijaitsee läntisessä Kittilässä lähellä Yllästä. Vuokrataan mökki Kolari, 3 henkilöä, Villa ylläs 201.

Tunturi-Lapin luontokeskus Fell. Samtidigt tog man fram inom projektet Pallas– Ylläs Charter en ny. Kartassa on vihreällä Ylläksen talviretkeilyreitit eli talvikävely -. Levin talvikävelyreiteillä voit nauttia luonnosta metsän keskellä. Reitit ajetaan talvikaudella moottorikelkalla kävelijöiden käyttöön ja pituutta talvikävelyreiteillä. Hiihtäjälle Ylläs -Levin alue onkin todellinen paratiisi. Talvikävely, fatbike-pyöräily, polkujuoksu, ym. Pallas- Ylläs Suomen vieraillun kp.

Ylläksen uuden matkailukylän masterplan -suunnittelun tavoitteena on laatia maankäy-. Lisäksi esimerkiksi Ylläksellä järjestetään metsäpäivät ja Pallaksella vasittu Pallaspäivä. Tiedätkö sen tunteen, kun pakkanen nipistää nenänpäätä ja. Saariselän loistavat ladut, laskettelu- ja lumilautailurinteet, talvikävely – ja retkeilyreitit, kylpylä, UKK –puisto sekä muut Saariselän, Laanihovin, Kakslauttasen ja.

Länsi-Lapissa, Kolarin kunnassa sijaitseva Ylläs on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista, joka on kuuluisa. Pieni talvikävely parantaa omatuntoa syntisen viikonlopun jälkee. Potkukelkkailu käy kuntoilusta, ja sillä pääsee vinhaa vauhtia lentokeleillä. Se soveltuu hyvin rentoon talviseen.

Loppuvuoden lomamme Ylläksellä sujui vaihtelevien kelien, ulkoilun ja flunssan parissa. Lisää talvikävelyn kuvia löytyy kuvasivulta. Blogin joulukorttina olkoon yksi suosikkikuvistamme (jonka ottaminen palellutti yhden nenänpään): ”keskipäivän aurinko” Ylläksellä 01. Viimeset hassut kilometrit jälellä erämaassa! Kaikkee sitä mahtu tällekki reissulle!

Ehkäpä pienen talvikävelyn jälkeen meidänkin koti näyttää joulun ihmemaalta. Sillä ihmehän se on, jos täällä on siistiä. Valikoima ei ollut suuren suuri ja hinnoissa oli Lappi-lisä, joten isommat ostokset teimme jo kotona tai Ylläksellä. Myös kävelyreittejä maastoon avataan muutamia talvikävelyä varten ja toki. Palvelemme: Ylläs, Levi, Saariselkä, Ounasvaara, Pyhä, Ruka. I was just there and it looks even better than last year! Myös talvikävely ja fatbike-reittiä on tarjolla 20 kilometrin edestä ja ne olivatkin.

Eipä siitä kelkalla kauhean kauaa mene hujauttaa Ylläksen. Ylläksen seitsemän huippua 12 Etsimessä Puhtailla lähivesillä 16 Melontaretki. Toteutus takkuilee Virolaisen talvikävelyn vaikeuskerrointa.