Ylläs mökit

Katso vapaat mökit, huvilat ja huoneistot Ylläs, Ylläsjärvi, Äkäslompolo – kaikki alueen mökit yhdestä paikasta! Tutustu vaihtoehtoihimme ja vuokraa oma. Länsi-Lapissa Kolarin kunnassa sijaitseva Ylläs on todellinen talvilajien harrastajien mekka. Itse Yllästunturi on huikeat 719,3 metriä korkea, ja tämän lisäksi. Ylläs vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit.

Ylläksen kattavin lomamökkien valikoima.

Lapland hotels äkäshotelli

Ylläs mökit

Varaa viihtyisä ja edullinen mökki Lapista. Nauti Lapin tunnelmasta ja majoitu mukavasti kohteessa Ylläs, Äkäslompolo tai Levi. Tarvitsetpa pienen mökin, suuren mökin tai. Pääsiäinen, Mökit ja loma-asunnot. Molemmista Jounin kaupalle vain 1 km, Ylläs. Pieni Äkäskelo on sopiva mökki perheelle tai pienelle ryhmälle, vaikkakin majoitustilaa on 8:lle henkilölle.

JOULUUN TULI PEFUUTUS VAPAA 28.

Ylläs majoitus ja vuokramökit

Ylläs mökit

Vuokrataan Ylläsjärven Palovaarassa sijaitsevasta paritalosta molempia huoneistoja. Merimieseläkekassa tarjoaa merenkulkijoille vuokrattavaksi kahta uutta ja erittäin viihtyisää lomamökkiä Ylläsjärvellä Tunturi-Lapissa. Ekorakenteinen mökki Ylläkseltä sopii isollekin perheelle tai vaikka koko suvulle joululoman, uudenvuoden, ruskaloman, vaellusloman tai. Miltä kuulostaisi kohteen Ylläs Mökit?

Täällä voit vertailla hintoja ja lukea arvosteluja. Suuntana Ylläs, majoitus mielessä? Ylläs -Topin Lomamajat vuokraa Ylläsjärven kylästä, Kolarin kunnasta, ihania mökkejä lomailuun. Tunnelmalliset Ylläs mökit Äkäslompolossa.

Laskettelurinteet, hiihtoladut, moottorikelkkaretket, poro- ja huskysafarit ja revontulet. Ylläs -Lainion Loma tarjoaa edullista mökki majoitusta Ylläsjärvellä. Mökit Ylläksellä ja Yllästunturin lähistöllä (kuten Äkäslompolo ja Ylläsjärvi) on kätevää ja edullista etsiä netistä. Parhaat paikat varataan viimeistään. Mökkien vuokraushinta määräytyy kausihinnoittelulla sekä lisäpalvelujen perusteella. Tarkista haluamasi ajankohdan hinta ja saatavuus ottamalla yhteyttä.

Loma-asuntomme ja mökkimme sijaitsevat lähellä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia. Tervetuloa nauttimaan Lapin luonnosta! Ylläs – mökki – vuokraus – vuokrattavana.

Ylläs quatro 1+2 132 m2 10+3 henkilöä

Ylläs mökit

Omassa rauhassa, lähellä kaikkea. Luostakka sijaitsee erinomaisella paikalla Ylläsvaaran Palovaarassa. Keskeisiin palveluihin on lyhyt matka, ja suksibussikin. Hinnat sisältävät loppusiivouksen, mutta eivät sisällä liinavaatteita. Olohuoneessa levitettävä sohva kahdelle.

Sauna, pesuhuone, 2 x WC, pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Ylläshuminassa voit majoittua hotellihuoneisiin tai lomahuoneistoihin. Kaikki majoitustilamme ovat kodikkaita, mukavia ja toimivia kokonaisuuksia, joista. Vuokraamme laadukkaita lomamökkejä ylläksen parhaalla paikalla.

Lomamökkimme ovat hyväkuntoisia rivitaloasuntoja. LÄHDE ÄKÄSLOMPOLOON – LOMALLE TAI REENAAMAAN =;) Tämä upea mökki sijaitsee Äkäslompolon Kaulavaarassa. Seitahotellissa pääset täysihoidossa keskittymään olennaiseen eli luonnossa liikkumiseen.